Поле битви - Фейсбук!

21 січня 2019, 13:44
Власник сторінки
0
48
Поле битви - Фейсбук!

Незважаючи на те, що передвиборча кампанія в Україні офіційно розпочалася лише 31 грудня, агітаційні гасла від політиків переслідують українських користувачів Фейсбуку вже не один місяць.

Останнім часом в мене фактично зникло бажання годинами пропадати у Фейсбуці. Здебільшого це пов’язано з тим, що стандартні рекламні оголошення замінили агітаційні передвиборчі гасла. З усіх боків, майже у всіх спільнотах мене змушують голосувати за того, чи іншого кандидата\кандидатку, адже саме він\вона зможе побороти корупцію, зробити газ для народу безкоштовним, поверне державі усе награбоване та зупинить війну в Україні.

Але чи зможе новий Президент це зробити? Чи має глава держави необхідні для цього повноваження? Відповідь очевидна – НІ! Для цього майбутньому Президентові необхідна буде підтримка народних депутатів, державного апарату, олігархів (куди ж без них?),  та простого народу. До всього цього, для того, щоб Україна процвітала та розвивалася майбутньому Президентові необхідно буде продовжувати курс на євроінтеграцію, децентралізацію та ізоляцію від Росії.

Чи відповідає хтось із теперішніх кандидатів усім цим вимогам? На мою особисту думку – НІ!

Тому і не треба нікому нікого агітувати. Кожна людина повинна сама ознайомитися з передвиборчими програмами кандидатів в Президенти та проголосувати за людину, яка, на думку виборця, дійсно зможе щось змінити в Україні. За людину, яка дійсно матиме повноваження проводити усі обіцяні українцям зміни.

Адже якщо повноважень у Президента немає, то усі обіцянки кандидата – звичайний популізм та задурювання голови, яке разом з «роздаванням гречки\грошей\тощо» та агресивною передвиборчою кампанією, яку проводять тисячі ботів, в медіа та соцмережах, перетворюють Україну на полігон, де чубляться ті, хто мав би згуртуватися та разом готуватися до бою з іноземними агресорами, які, зважаючи на рекордно низьки рейтинги «царя» за порєбріком точно захочуть відволікти увагу холопів захопленням нової порції українських земель…

Тож готуймось, друзі. Від нас та нашого вибору зараз залежить майбутнє нашої країни. Тому будьмо розумні та помірковані під час виборів. Не дамо нікому позбавити нас вільної та незалежної України – мрії багатьох поколінь українців.

Слава нації!  

   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Выборы Президента Украины 2019 новости,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.