Чому Желамська з Горбовським скромно промовчали про свої МАФи?

05 жовтня 2018, 16:58
Власник сторінки
0
1688
Чому Желамська з Горбовським скромно промовчали про свої МАФи?

Минулого тижня в журналі, що належить Нелі Желамській, вийшов «сенсаційний» матеріал про те, кому і скільки видали паспортів прив’язки на МАФи у 2017 та 2018 роках.

Минулого тижня в журналі, що належить Нелі Желамській, вийшов «сенсаційний» матеріал про те, кому і скільки видали паспортів прив’язки на МАФи у 2017 та 2018 роках. Аналіз був зроблений бездоганно, однак, маніпуляція – ще бездоганнішою. Хаючи власників Мафів, що ті спотворюють місто металевими конструкціями замість того, щоб його розвивати, за основу аналізу було взято фірми, які у ці роки отримали від ТРЬОХ дозволів.

Інакше не можна було. Адже, в іншому випадку всі дізналися б про те, що перед новорічними святами  29 грудня 2017 року було видано дозволи №№ 6928 та 6929  на розміщення 2-х МАФів площею 20 та 30 квадратних метрів ТОВ «Іскора Плюс» біля Колгоспного ринку та біля МРЕВ відповідно. Ці дані є у відкритому доступі на сайті міської ради Кропивницького у розділі управління архітектури.

За дивним очевидним збігом обставин однією із засновниць ТОВ «Іскора Плюс» (що взято на облік 18.09.17р.) є Самойленко Світлана Федорівна, прізвище якої збігається з дівочим прізвищем Нелі Желамської, а адреса жінки збігається з місцем проживання батьків Желамської.

Тож, висновки зробити неважко. Як зачасту трапляється в житті, ті, хто кричать про свою святість, у житті роблять зовсім протилежні речі.

Далі буде…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.