Секрети депутата Вінницької обласної ради

21 липня 2018, 21:55
Власник сторінки
0
119
Секрети депутата Вінницької обласної ради
фото з офіційної сторінки Брацлавського агроекономічного коледжу

Моя перша згадка буде навіть не про пана Рижманя, а про те, як на святкування 35-ти річчя ВНАУ, на поле де кожен факультет та коледж робив виставкові зони, вилетів новенький чорний крузак (як його в н

Моя перша згадка буде навіть не про пана Рижманя, а про те, як на святкування 35-ти річчя ВНАУ, на поле де кожен факультет та коледж робив виставкові зони, вилетів новенький чорний крузак (як його в народі називають) та вкрив усіх оточуючих пилюкою. Ще й номера так запам’ятались «9999», тоді я ще не знав, хто ж цей зухвалий чоловік...

За час імперіалістичних дій та незрозумілих бажань колишнього директора Брацлавського агроекономічного коледжу я все ж таки дізнався, що їздить на тому джипі Пан Рижмань Дмитро Іванович.

Дякуючи інтернету зараз можна дізнатись практично усе, ось і я вирішив подивитись, а чи є ця люксова автівка в декларації директора коледжу та депутата обласної ради. Я думаю ви вже здогадались, що автомобіля вартістю більше 2-ох мільйонів гривень я там не знайшов, ба більше скажу, окрім автомобіля жінки в Дмитра Івановича ніяких авто більше не вказано.

І тут мені стало цікаво, за які ж такі заслуги перед Батьківщиною, видають такий транспорт!

Згадав за он-лайн ресурс, на якому можна дізнатись власника авто за номерами. 

Ввів номер АВ9999ЕК проте результат пошуку зашифрований і відображається як «Транспорт: TOYOTA  LAND CRUISER 200

Владелец: ФГ*** "КР***». 

Хммм, що ж це за ФГ*** “Кр***? Почав я шукати усі фермерські господарства Вінницької області, що мають на початку своєї назви «КР».

«Єсть!»,- викрикнув я! ФГ «Криниця» - кінцевим бенефеціарним власником і контролером якого є Рижмань Людмила Дмитрівна. У власності підприємства більше 800 гектар землі. Людмила Дмитрівна, окрім керування підприємством ще й викладати встигає у коледжі.  Проте, підприємство не з кристальною репутацією, а замішане в незаконному привласненні землі (це теж я дізнався почитавши ухвали суду, в яких фігурує дане підприємство). Чи то донька Дмитра Івановича чи він сам використовував колишніх студентів коледжу на яких оформляли по 2 га землі, а потім пере оформлювали на вище зазначене фермерське господарство. Що цікаво - ні в декларації Дмитра Рижманя, ні в декларації Людмили Рижмань, а ні в декларації її чоловіка люксового авто немає. Мало того на фото в соціальних мережах у пані Людмили та її чоловіка є ще фото автівок вартість яких перевалює за мільйони. Ще один білий крузер 2016 року випуску АВ5559ВК зареєстрований на те саме ФГ «Криниця». Не забуваємо про те, що навіть користуючись автомобілем, не маючи його у власності, потрібно відображати це в декларації. До чого це все? Набридло чути постійну брехню від Рижманя, з трибуни обласної ради, під час ефірів на телеканалах, усюди. Шкода людей яких ввели в оману і якими прикриваються, задовільняючи свої власні бажання.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: коррупция,Винница,депутат,махинации,декларация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.