Нові лідери: 50 відтінків фальсифікацій + 50 відтінків лицемірства

06 червня 2018, 03:23
Власник сторінки
3
335
Нові лідери: 50 відтінків фальсифікацій + 50 відтінків лицемірства

На початку червня було обрано «100 осіб», яких організатори телепроекту «Нові лідери» хочуть представити, як нових, незаплямованих та чесно відібраних лідерів здатних змінити країну.

  З 8 травня по 31 травня Виборці (50 лідерів) та Відбірковий комітет (50 лідерів) визначались з переліком 100 Лідерів, які повинні пройти до третього етапу проекту.

Почну свій аналіз  з 50 лідерів, яких обирали Виборці:

По перше, багато Лідерів та Виборців  скаржились, що не можуть проголосувати – постійно виникали технічні проблеми (за одних кандидатів кнопка Проголосувати взагалі не працювала, а за інших голосування, йшло, як по маслу).

Більшість новоспечених лідерів довели, що  вони «гідна» заміна старим корумпованим  політикам  України. Наші НОВІ Лідери, які тільки, старі чорні технології не застосовували, щоб за них голосували: це і купівля голосів  за 5-10 грн., і спроби накрутки голосів,  і застосування адміністративного ресурсу (на декількох працювали цілі міські ради зі всім адміністративним, фінансовим та медійним ресурсом, а інші застосовували тиск на студентів ВНЗ, якими вони керують заставляючи голосувати за себе). Ось і виходить  лідери нові, а методи старі!

       Щодо вибору лідерів Комітетом, то тут взагалі сміх і гріх… і  блат…

З  50 осіб обраних комітетом відсотків 80 - так, чи інакше, мають чи мали стосунок до організацій, які увійшли до Громадської наглядової ради. Це призвело до упередженості Відбіркового комітету проекту. Приведу декілька прикладів:

1 УУкраїнська школа політичних студій з  9 членів відбіркового комітету: 5 являються випускниками УШПС різних років + 1 куратор УШПС (випускники школи називають себе братерство та допомагають (підтягують один одного).  Так вийшло, що це «братерство УШПС», які входять до Відбіркового комітету відібрали  щонайменше 13 своїх братів та сестер по УШПС. Ось список відібраних лідерів, які зазначили в своїй біографії зв'язок з УШПС:   ДРУЗЕНКО ГЕННАДІЙ, ЖУМАДІЛОВ АРСЕН, МАТЮШИНА ОЛЬГА, МИКОЛАЄНКО ТАРАС, СЛАВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР, ТАРАНЦОВА АННА, ТЕРЕХОВА МАРІЯ, ЧЕРНЄВ ЄГОР, ЧМІЛЬ ЛЕСЯ, АМЕЛІН АНАТОЛІЙ. Вибачаюсь, якщо когось пропустив.

2.      Йдемо далі, Громадянська Платформа Нова Країна, яка входить до Наглядової ради на початку агітувала, щоб голосували за їхніх активістів, а потім за «їх квотою»  - двох відібрали до 50 лідерів:  ГОРБ ОЛЕНУ та СТАРОДУБЦЕВА ОЛЕКСАНДРА.

3.      Ліга Інтернів відрядила до сотні лідерів, теж  двох своїх вихованців:  ЯРМОЛЕНКО ІРИНА та БРЕУС СЕРГІЙ.

4.      Також серед 50 лідерів від Комітету, були виявлені  представники руху ЧЕСНО, одним із засновників якого є  громадська організація Центр UA (О.Рибачука): МИХАЛЬОНОК ЯРИНА та ОМЕЛЯН ІВАН.

5.      Аномально високим представництвом у  50 обраних Комітетом являється представники політичної партії «Сила Людей», а ж п’ятеро представників:  БОРОДІН МАКСИМ, ДРОБОТ ДМИТРО, ОСІПОВ АНДРІЙ, СОВА СВІТЛАНА, ШМАТЬКО ВОЛОДИМИР. Чим зумовлена така аномалія? В мене є  два припущення. Перше, два фактичних лідера та фундаторів ПП Сили Людей являються експертами Інституту політичної освіти (ІПО), який входить до Громадської наглядової ради телепроекту,  а саме Олександр Солонтай та Андрій Осіпов (якого відібрав Комітет). Друге припущення, що партію Сила Людей планують перетворити в кишенькову партію В. Пінчука.

Я  привів декілька явних прикладів причетності відібраних лідерів до Комітету та Наглядової ради, які Ви можете перевірити самі.  На  мою думку  це некоректно відбирати до наступного етапу людей (можливо і достойних) пов’язаних з Відбірковим комітетом та Громадською Наглядовою Радою   -  це мало бути  відображено в умовах, правилах проекту. Пригадуєте, як в різних  акція та конкурсах в умовах є  наступний Пункт: «Не визнаються Учасниками і не мають права брати в ньому участь працівники Організатора та будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Конкурсу та їх близькі родичі (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки).»  

Робіть  висновки шановне, товариство!      


Організаторам  телепроекту моя порада : Вибачитись перед учасниками, розпутити відбірковий комітет та заборонити бути відібраним лідерам пов’язаних з Організаторами, Відбірковим  комітетом, та Наглядовою радою, тощо. Або взагалі оголосити закриття або рестарт проекту.

   

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Нові лідери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.