Сергій Коровченко погрожує журналісту Івану Жеведю

26 березня 2018, 14:57
Власник сторінки
0
53
Сергій Коровченко погрожує журналісту Івану Жеведю

“Ты бл..ть с.ка пожалеешь, на х.й. Всю жизнь будешь жалеть о том, что сделал”. Ось таке та багато іншого я почув у свій адрес від політика, власника адвокатського посвідчення Сергій Коровченко, якому

На сайті Depo.ua, 15 березня 2018 року було опубліковано статю журналіста І.Жеведя про політичну діяльність С. Коровченко, якого Глазьєв рекомендував залишити окупаційним міністром в Криму під час анексії . Після чого Коровченко з власного телефону (зареєстровано на цей номер адвокатське посівдчення та була зареєстрвоана персональна сторінка у ФБ) писав СМС-повдомлення та зателефонував журналісту і пригрозив розправою. ЧАСТИНА ПОГРОЗ: «На самом деле смотри. Я тебя очень жестко накажу. В жесткой форме. Ты бл..ть с.ка пожалеешь, на х.й. Всю жизнь будешь жалеть о том, что сделал…». Усі матеріали передані у правоохоронні органи.
Відео погроз.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Медведчук,Портнов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.