Україна-Польща: спільний ворог, одна ідеологія

31 січня 2018, 12:54
Власник сторінки
PR-manager
0
72
Україна-Польща: спільний ворог, одна ідеологія

У засобах масової інформації розгортається дискусія про політичні репресії на адресу польської патріотичної організації "Гордість і сучасність".

 Приводом для став матеріал каналу TVN24, який підготували журналісти, побувавши на зустрічі польських патріотів в місті Водзіслав-Шльонський.

http://volynua.com/2018/01/22/news/u-polshhi-na-gpani-delegalizaci%D1%97-gordist-i-suchasnist-yaka-zajmayetsya-propagandoyu-fashizmu/

    Видатні польські політики вже заявили, що "в країні є фашизм" і, на радість кремлівських ЗМІ, поспішили всіляко засудити подібні прояви "пропаганди нацистського ладу". Українські ЗМІ, політики і різні політологи дану тему намагаються обходити стороною, вважаючи її, по всій видимості, не дуже зручною. Однак Дмитро Ярош не став ховатися під маскою політкоректності і у властивій йому відкритій манері назвав речі своїми іменами.

"Так, між українцями і поляками, завдяки провокаціям московської агентури, часом виникають протиріччя, але, незважаючи на це, наявність спільного ворога і загальних цінностей створює передумови для тісної співпраці. Недавня зустріч польських патріотів в місті Водзіслав-Шльонський, на якій були присутні також мої близькі друзі, наочно доводить, що взаєморозуміння між українськими і польськими патріотами можливо. Більш того, наша культурна та ідеологічна близькість повинна стати тим об'єднуючим фактором, що забезпечить нормалізацію відносин між країнами на офіційному рівні, і тим самим дозволить зробити черговий крок до неминучої перемоги над загальним багатовіковим ворогом наших народів".

І адже з ним складно не погодитися: нам необхідно зміцнювати і розвивати співробітництво з, мабуть, єдиною на сьогоднішній день тверезо оцінює історичні події силою в сусідній Польщі. Ініціатива, яка виходить від здорових політичних об'єднань обох країн зможе привести до поліпшення відносин і створення повноцінного союзу між нашими країнами проти загального багатовікового ворога.

     Хто знає, так цілком може скластися, що гнані зараз усіма справжні патріоти Польщі через якийсь час будуть визначати внутрішню і зовнішню політику Варшави.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Польща,Україна,ідеологія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.