Інформаційна війна. Майстер-клас від Пентагону

30 листопада 2017, 12:47
Власник сторінки
0
34

28 вересня 2017 року відбулося слухання по Північній Кореї комітету Сенату з питань збройних сил.



28 вересня 2017 року відбулося слухання по Північній Кореї комітету Сенату з питань збройних сил. Під час одного з виступів командувач 8-ю групою інформаційної підтримки армії США полковник Хьюнінг доповів про те що, в його підрозділі ведеться підготовка ряду інформаційних атак проти північнокорейського керівництва, зокрема, дезінформаційного вкидання про підготовку замаху на Кім Чен Ина з боку його наближених.



У стенограмі доповіді полковник також повідомляє про необхідність всебічної урядової підтримки в подальшій організації психологічної операції такого рівня.
За останні роки загострення відносин між США і Північною Кореєю переросли в формат гонки озброєнь часів "холодної війни". Обома сторонами ведеться активна діяльність, яка покликана дискредитувати, дезінформувати та чинити психологічний тиск на супротивника, а також знайти слушний привід для відкриття військових дій і, в разі США, вторгнення на територію Корейського півострова.

PSYOP, яка описана полковником Хьюнінгом, вже знаходиться на стадії виконання, змушуючи нервувати північнокорейського лідера. Мейнстрімні ЗМІ рясніють заголовками про невдалі замахи на Кім Чен Ина. А недавно на декількох сайтах громадянської журналістики був опублікований матеріал про операцію "Біла хризантема", нібито спрямованоу на знищення глави Північної Кореї.

Проте, про гарячковість і непередбачуванiсть Кім Чен Ина ходять легенди. Чи піде нова операція на користь США і їх союзникам, покаже час.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.