Не даймо себе обдурити!

22 вересня 2017, 16:34
Власник сторінки
Лікар, Кардіохірург
0
29

Популізм МОЗу зашкалює

Вже неодноразово український народ ставав жертвою брехливих обіцянок політиків. Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун продовжила цю безчесну традицію.

Таким чином, Супрун з самого початку свого призначення наголошувала на міжнародних стандартах у зарплатах лікарям. Важко знайти середній показник, але в Європі простий медпрацівник отримує мінімально 3 тисячі євро.

Зрозуміло, що зважаючи на тяжку економічну ситуацію, в якій зараз перебуває Україна, такі суми є непідйомними.  Коли ж Супрун почали критикувати за цю брехню, вона озвучила інші дані. Тепер виконувачка міністра оперувала цифрами - за підрахунками МОЗ, лікар первинної ланки з 2 тисяч пацієнтів отримуватиме на рік на свою практику близько 700 тис. гривень на рік.

Звучить звісно заманливо, але людину роблять її вчинки, а не слова. Що ми маємо на практиці? Чи довела Супрун своїми вчинками, що вона - чесний політик і їй можна довіряти? Ні.

Кредит довіри до виконувачки міністра настільки малий, що її досі не можуть призначити повноцінним міністром. І не дарма.

Попри гучні обіцянки, на ділі лікарям не те що захмарні 700 тисяч не платять, нам навіть обіцяні державою 4 тисячі важко отримати.

А коли через це відбувається протест, Супрун називає нас “проплаченими”. Про яку довіру можна говорити...


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.