Як витратити мільйон євро? Рецепт Андрія Балоги

14 вересня 2017, 22:57
Власник сторінки
0
92
Як витратити мільйон євро? Рецепт Андрія Балоги

У Мукачеві почали будувати новий ЦНАП за рекордну суму для міста.

Нещодавно закінчився тендер на будівництво нового ЦНАПу у Мукачеві за рекордну суму, а це 32 727 565 млн грн. Така сума для бюджету міста точно не є раціональною, кажуть небайдужа громадяни.


Така сума могла б частково відновити унікальний термальний басейн ДЮСШ, на який ніяк не знайдутся кошти, в той час коли будуються такі об'єкти. 

Небайдужі громадські активісти вимагали від мера міста Андрія Балоги пояснень чому за 2 роки не можна відновити роботу басейну до якого приїжджають з усієї України, але для УНАПу мільйони знайшлися. 

Такою сумою скільки можна зробити вулиць у місті і освітлення, як і обіцяла команда Андрія Балоги, але власні інтереси перемагають над бажаннями громади, яка сплачує податки.  

Для міста така будівля є не раціональною і при підтримці європецського союзу її можна було б побудувати значно дешевше з програмою U-LEAD, яку проводив уряд, але тоді б не можна було вркрасти значну суму грошей! 

Питання залишається відкритим і небайдужі громадяни будуть звертатися до міністерства регіонального розвитку, щоб компетентні органи провели перевірку щодо розкрадання коштів вже не вперше міською владою, а саме ініціатором будівницта Андрієм Балогою! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Балога,тендер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.