«Малоросія» новий провал окупантів

26 липня 2017, 12:00
Власник сторінки
1
51

В «ДНР» ще й досі не хочуть визнавати свою поразку з провальним проектом «Новоросія», проте, вже завбачливо переміщують свій вектор діяльності - проект «Малоросія».

В «ДНР» ще й досі не хочуть визнавати свою поразку з провальним проектом «Новоросія», проте, вже завбачливо переміщують свій вектор діяльності - проект «Малоросія».

Розумним ходом країни-агресора стали спроби відволікання уваги українців від військової загрози та збройних конфліктів з військами РФ, які якраз активно наразі підтягують велику кількість озброєнь, техніки та військовослужбовців до державного кордону України, на проект «Малоросія», що планують реалізовувати на основі 19 областей України.

Наприклад славнозвісні кремлівські провокатори в особі Захарченка продовжують свою брудну діяльність на яку «ведуться» багато наївних людей, незважаючи на низку викриттів в українських ЗМІ стосовно безпосереднього управління, окупації, військової агресії та плану дестабілізації України зі сторони РФ.

Достатньо, щоб зрозуміти, хто стоїть за потоками лайна, що виливаються на голови простодушних українців, які не звикли, що прикриваючись псевдо-патріотизмом кремль займається підлим підбурюванням простих громадян незадоволених діями влади. Для досягнення своїх цілей, «спеціалісти» країни-агресора не вагаючись використовують, на жаль, деякі політичні сили та «проукраїнські» громадські об’єднання не свідомо, або з метою власного збагачення, своїми діями: масовими заворушеннями, захопленням адміністративних будівель, перешкоджанню роботі інфраструктури, - допомагають ворогу. 

Не час боротися один з одним! Велика кількість фейкових «ніби-патріотів» у популярних соціальних мережах (особливо у ФСБ-шному «Вконтакте») закликають до повалення діючої влади України, а ті, хто їх підтримує - зовсім не розмірковують о наслідках своїх дій для України зі сторони РФ. В такі складні часи, коли в країні війна, економічна, соціальна та демографічна криза, єдине що в нас залишилося – це єдність. Це ми самі, більше нам надіятись немає на кого. Тому, зберігайте спокій! Спочатку треба здолати ворога, а потім вже спокійно вирішувати внутрішні проблеми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.