Гей Козаки! Невже це про Гей парад?

20 червня 2017, 16:23
Власник сторінки
Журналіст "ПРОінформ"
0
162
Гей Козаки! Невже це про Гей парад?

Невже козацький марш, Це Гей Парад?

Підкажіть будь ласка. В Україні, що мало гарних жінок? Чому влада популірізує нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Хіба, в України звільняють за те що, хтось дізнався що хтось гей. Цікаво, чому влада не наводить офіційну статистику скільки працівників було звільнено через сексуальну орієнтацію.  Якщо хтось із "чоловіків" прийде на роботу у формі школярки або жінки кішки, буде тільки лялякати а не працювати. Авжеж, що звільнять. 

Напевно е різниця між геям, які живуть порядним соціальним життям і між "іншими" геями, яким закортіло епатажу та права носити жіночі трусики. 

В Україні потрібно щось міняти. Чоловікам кортить одягатися у жіночі нешти. Пенсіонерам продати свій голос за гречку. Яка може бути національна свідомість, у такому суспільстві. 

Можливо депутатам вигідні моральні збочення українського народу, можливо у верховній раді зручніше відсиджуватись, коли розумієш що не ти один, а всі такі.

І чому радикали нападають на гей парад? Чому радикали такі як Лукаш із міста Токмак тероризують суспільство. Чому влада не хоче наводити порядок, а відволікає суспільство.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: гей-парад,Радикальна партія,Запорізька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.