Спецінспектор з судимістю, або Черговий "скелет" Максюти

09 червня 2017, 15:46
Власник сторінки
1
4452

Скелети у шафі Андрія Максюти

Ще з часів Януковича так повелося, що немало посадовців, які засідають у чиновницьких кабінетах мають, мяко кажучи, підмочену репутацію. І, здавалося б, після революції Гідності, втечі двічі судимого президента та війни на сході України ситуація мала б змінитися, і до влади мали б приходити порядні і компетентні люди, які дійсно прагнуть змін, але то все романтика.

Так і з нашим «героєм». Мало того, що «простий свій хлопець» нинішній начальник спецінспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта виявився володарем 0,4104 га землі у обласному центрі, так ще й має цікаве кримінальне минуле.

Необхідність написання цього матеріалу виникла у звязку з останніми подіями, які сталися 8 червня на центральному ринку Кропивницького.

Андрій Максюта, відчуваючи себе ледь не головним господарем міста, в момент, коли міського голови Райковича навіть немає в Кропивницькому, перевищуючи службові повноваження, розмахуючи руками і погрозами, без предявлення жодного документа в буквальному сенсі накидається на продавчиню «Новоукраїнського хліба» та її чоловіка. Перелякана жінка викликала поліцію та написала заяву, але чи буде з того якийсь результат, питання риточне.

Така поведінка Максюти цілком логічна і передбачувана, якщо врахувати ще один його «скелет у шафі» - кримінальне минуле.

Так, згідно витягу оперативно-довідкової картотеки ДІТ МВС України Максюта Андрій Вікторович засуджений 22.03.2005 року за ст. 186 частина 2 Кримінального Кодексу України Ленінським райсудом м. Кіровограда до 4 років позбавлення волі.

Кримінальний кодекс України Стаття 186. Грабіж

Частина 2. Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. 


На підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з встановленням іспитового строку 3 роки.

Наразі судимість Максюти знята з обліку у звязку із закінченням строку давності.

Тож, отримавши владу в руки та відчуваючи безкарність, Максюта вирішив, що закон йому знову ні по чому.  Бандитські методи, погрози і залякування Максюти – демонстрація  істинного обличчя влади, яка зараз управляє Кропивницьким.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.