Як Саакашвілі з Порошенком розводять українців

01 червня 2017, 11:29
Власник сторінки
Журналист freelancer
0
353
Як Саакашвілі з Порошенком розводять українців

Про мітинг Руху нових сил під Міністерством юстиції або Саакашвілі VS Петренко

30 травня 2017 р. під стінами Міністерства юстиції України Рух нових сил Михайла Саакашвілі провів позачерговий з’їзд партії. Питання на порядку денному було єдине – фейкова реєстрація Мінюстом партії-клона під назвою Блок Михайла Саакашвілі.

Ситуація для українського політикуму звична, адже це не перший випадок реєстрації партій-клонів, сотні випадків реєстрацій однофамільців-кандидатів у депутати на одному окрузі взагалі стали однією з політичних технологій.

Проте насправді все зовсім не так, як може видаватись на перший погляд через декілька але:

1. Заступником міністра юстиції Петренка досі працює Гецадзе Гія Гізойович, який відповідає в міністерстві за контакти з Адміністрацією Президента, Верховною Радою та Кабінетом Міністрів України. Саме Гецадзе сидить поруч з Саакашвілі при розмові в кабінеті Петренка. 

Чи знав Гецадзе про реєстрацію партії-клона? Звісно знав. Чи повідомив він про це Саакашвілі? Звісно повідомив на одній з їхніх сходок при випитій не одній пляшці вина. І щоб ні у кого не закрадались сумніви Гецадзе Гія прийшов на посаду разом з усім грузинським десантом на початку 2015 р. завдяки тому ж Михайлу Саакашвілі.

2. При розмові в кабінеті Петренко декілька разів говорить про те, що особисто повідомляв про намагання сторонніх осіб зареєструвати партію-клона самого Михайла Саакашвілі, на що той бурно кричав в сторону Петренка «хам і ублюдок». Не подумайте, що Петренко став чи був добродієм, зовсім ні. Він це робив тому що Саакашвілі – людина Президента Порошенка і тоді ще не міг припустити, що реєстрація клона – це чергове шоу, влаштоване Адміністрацією Президента з погодженням самого ж Саакашвілі для розігріву виборців і формування мнимої опозиційності Руху нових сил.

3. Хороші відносини з Петренком насправді не лише у Михайла Саакашвілі, але й у партійців Руху нових сил. Ось можна подивитись як 27 березня 2017 р. в Одесі, такій любимій Міхо, керівники РНС Одещини з хлібом і сіллю в прямому сенсі слова зустрічають міністра Петренка. На зустрічі Артур Аміров, голова Одеської міської орагіназції РНС, його соратниця Анна Немцева, яка ще досі утримує нічний заклад в окупованому місті Єнакієве, розважаючи вбивць і сепаратистів, та чинна голова партії Рух нових сил Вікторія Литвин.

Зліва направо: Анна Немцева, Павло Петренко, Артур Аміров, Вікторія Литвин на зустрічі в Одесі 27.03.2017 р.



Березень 2017, Одеса   

Листопад 2016, Київ, створення партії

4. Дивною є компанія Михайла Саакашвілі, з якою він пішов до Павла Петренка – це керівники партії «Воля», з якою місяць тому об’єднався РНС, Юрій Дерев’янко та Ольга Галабала. І чомусь Михайло Саакашвілі і, що головне, Давід Сакварелідзе не згадують про те, як Оля Галабала та Юрій Деревянко рейдерським захватом захопили партію Воля у зв’язку з чим Єгор Соболєв, хороший друг Давида Сакварелідзе, змушений був залишити партію. Про це Єгор докладно розповів в ефірі «Громадського» https://www.youtube.com/watch?v=TN5ojeuc0oo&app=desktop  

 та «Українські правді» https://www.pravda.com.ua/news/2014/11/9/7043672/

Як підсумок партія «Воля» перейшла під контроль Дерев’янка та Галабали. Все це відбувалось відразу після виборів до ВРУ 2014 р.

Сьогодні йде рейдерське захоплення РНС, яке Саакашвілі або не бачить або не хоче бачити.

Ось як працюють справжні рейдери зі стажем – Дерев’янко і Галабала: Львівська, Івано-Франківська, Хмельницька та Полтавська обласні організації РНС вже очолили люди Волі тобто Дерев’янка, а тих, хто з червня 2016 р. спочатку з Давидом Сакварелідзе у «Хвилі», потім вже з самим Саакашвілі у Русі нових сил розбудовували місцеві осередки просто усунули з керівних посад і з партії взагалі. І це лише протягом місяця після об’єднання. Тому навіть якщо Саакашвілі і надумає щось зробити не так, він ризикує вже реально залишитись без партії.

Сам же Юрій Дерев’янко є бізнес-партнером Петренка, адже схеми по викачуванню коштів через державні реєстри Мінюсту досі працюють, хоча про них ще з 2010 р. писали «Дзеркало тижня» , «Українська правда», до речі на зустрічі з Петренком також був Сергій Лещенко який не може не знати хто такий Дерев’янко, та інші поважні видання.

5. Виникає питання: «Навіщо реєструвати клона саме зараз, коли позачерговими виборами і не пахне, а чергові відбудуться у жовтні 2019 р.?». І відповідь правильна – та тому що ні про яку крадіжку голосів, про що заявляє Саакашвілі, не йдеться. Це елементарний розвод людей, це набуття статусу опозиційності до влади хоча насправді побудова ручної опозиції. І як фінал коли справжні вибори вже будуть близько Саакашвілі вкотре вийде з мітингом під Мінюст і вийде вже зі стін міністерства з перемогою – рішенням про скасування реєстрації клона. І це буде ще одна рейкова перемога для підняття рейтингу ручного Міхо.

І об’єднання з партією Воля ще один доказ гри Саакашвілі з Порошенком, адже партія повністю підконтрольна Адміністрації президента, тому і схеми Дерев’янка працюють, тому і Галабала досі веде спільний бізнес з головою БПП Львівщини Адамиком.

Цікаво, що ще придумають в АП щоб сформувати необхідну для себе ситуацію. А поки грузинська лапша Саакашвілі під соусом Порошенка знову повисла з вух простих українців, яким показують фальшиву гру на публіку. І ще одне, як заявив Саакашвілі Петренку – на вулиці стоїть 2000 людей. Щоб не бути голослівними ми порахували – на фото зі сторінки Саакашвілі 164 людини (всі позначені). 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Деревянко,Міхеїл Саакашвілі,Єгор Соболєв,Михаил Саакашвили,Павло Петренко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.