Як Україна сама відмовляється себе захищати

07 березня 2017, 13:37
Власник сторінки
1
204
Як Україна сама відмовляється себе захищати
Олена Зеркаль на суді в Гаазі

Позов України проти Росії в Міжнародному суді ООН у Гаазі - мав стати важливим кроком у ході російсько-української війни.

Та делегована заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль, котра була делегована від України, вирішила зробити цю історичну подію лише ще однією втраченою можливістю для нашої країни.

Останні три роки, Україна так і існує, під чітким керівництвом "жити по-новому", втрачаючи час і можливості. Бездіяльність під час анексії Криму. Капітулятивні дії керівництва так званої АТО на Донбасі. Руйнівний для держави "мирний план". Ось уже протягом трьох років керівництво країни так і не розірвало дипломатичних відносин з Російською Федерацією. 

Звісно ж, не розірвали дипломатичних відносин, вони ж навіть не визнають, що у нас в країні триває війна. Так само цього не визнає і заступник міністра закордонних справ, котра у своєму виступі не назвала війну - війною, окупацію РФ - окупацією РФ. 

Що вимагала у позові Олена Зеркаль? Припинити дискримінацію у Криму, та матеріальну підтримку Росією терористів на Донбасі. Ніякого вам виведення збройних сил Російської Федерації з України. Ніякого вам повернення окупованих Росією територій. Не кажучи вже про матеріальну компенсацію зруйнованих міст, звільнення полонених і відповідальність за тисячі смертей.

Хто зможе захистити Україну, якщо вона, у обличчі таких як Олена Зеркаль, сама себе захищати відмовляється?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,война,ООН,Крым,донбасс,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.