Чи причетне УЗЕ в Закарпатській області до «дерибану» землі?

06 березня 2017, 16:51
Власник сторінки
0
5209

Про бездіяльність та корупцію (дахування незаконної вирубки лісу, грального бізнесу, нелегальних АЗС, т.зв. «врізок» в нафтопроводи тощо) у будівлі Управління захисту економіки у Закарпатській областів засобах масової інформації йшлося неодноразово

Однак будь-якої реакції керівництва Нацполіції не було.

Але є один більш нахабний факт з боку цього відомства на який повинно вже відреагувати чи-то прокуратура, НАБУ, принаймні громадкість.

Всі пам’ятають нещодавній скандал навколо виділення нібито  «учасникам» АТО земельних ділянок в Ужгороді - «Яблуневий сад» (вул.Загорська) – із 142 ділянок лиш 2 дісталися учасникам АТО . Писали і про виділення, серед інших АТОшників та працівників «поліції»  земельної ділянки Таращенку Віталію Володимировичу - екс-керівнику відділу Управління протидії злочинності у сфері економіки Національної поліції України, якого у березні 2016 року працівниками СБУ було затримано на хабарі.

Однак ніхто так і до кінця не проаналізував той скандальний список осіб, які отримали земельні ділянки у «Яблуневому саду». А серед них не один десяток працівників цього самого Управління захисту економіки та навіть їх близькі родичі. Чи не є зловживання владою чи то корупцією? Корупційна схема давно «обкатана» – приховуємо злочин, а натомість отримуємо прибуток з нього.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.