ДИПЛОМАТІЯ ЄВНУХІВ....

19 лютого 2017, 12:16
Власник сторінки
науковець, філософ
0
309
ДИПЛОМАТІЯ ЄВНУХІВ....

"МЗС України розродилось "грізною заявою":

"МЗС України розродилось "грізною заявою":
В Україні рішуче засуджують та не визнають ухвалення Кремлем указу про визнання так званих документів, що видані на територіях окремих районів Донецької та Луганської областей України.

Це, де-факто, є визнанням контрольованих Росією на окупованих українських територіях Донбасу нелегітимних органів влади.

Російська сторона вкотре порушує державний суверенітет і територіальну цілісність України, свої міжнародні зобов'язання, фундаментально порушує Мінські домовленості.

Закликаємо наших міжнародних партнерів посилити тиск на Росію з метою неухильного виконання нею Мінських домовленостей та повернення Кремля в міжнародне правове поле."....

Це навіть гірше ніж я очікував.....вони навіть не поверещали "для виду"

По-перше, що значить "засуджують та не визнають"?....а є варіант "підтримати та визнати"?.....в таких випадках кажуть про те ,що "знімають з себе відповідальність за наслідки фактичного припинення процесу мирного врегулювання".....або одразу кажуть про "силовий варіант"....

По-друге, яке ,вибачте, нафіг, "де -факто є визнанням"?!....це пряме визнання де-юре.....де-факто не тількі визнають але й утримують, і захищають, і керують....вже три роки....хто не в курсі..

По- третє, знову апеляцію до "Мінських домовленостей".....та заспокойтесь ....РФ від них явно відмовилась.....фішка з визнанням це крапка. ...пряма мова ,бо тупеньки натяків не розуміють....зараз треба визнавати,що сама ідея "Мінську" була глибоко помилковою....а вимоги його відновити (!!!) це навіть не мазохізм.....не знаю як це назвати....

Підсумок....

Нам де-юре обявили війну....де-факто вона і так три роки триває....діюча влада намагається себе поводити так ніби мова йде про звичайний дипломатичний скандал....так само,як під час початку москвинського вторгнення вона робила вигляд,що "все під контролем"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Украина-Россия,МИД Украины,Україна,війна,МЗС України,АТО,ситуация на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.