Сім досягнень Арсена Авакова на посту міністра МВС

13 лютого 2017, 13:33
Власник сторінки
Политолог
3
6829

Ми звикли останнім часом дотримуватися думки, що українські політики - це суцільне зло для свого народу та держави загалом.

Але є інша сторона медалі - героїчність та відвага наших політиків, яка змінює наші погляди думати цілком по-іншому.

Можна по-різному ставитись до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, але те, що він зробив під час загострення агресії з боку російської федерації три роки тому, не може залишати байдужим до його поглядів та вчинків.

Саме йому з командою вдалося зупинити наступ російських загарбників та врятувати від біди та людських жертв - Харків, Дніпро, Одесу, Миколаїв та Херсон.

Якби не його наполегливість - ми б реально могли втратили значну кількість українських земель.

Зорганізованість Нацгвардії та добробатів МВС сприяло об"єднанню патріотичних сил та дає нам відчувати себе у безпеці тепер.

Ще три роки тому довіра з боку українського суспільства до міліції прямувала до нуля, а на сьогодні до створеної очільником МВС, поліції "з нуля, під ключ", має досить позитивні результати у стосунках між поліціянтом та громадянином.

Також в різних містах України запрацювали Сервісні центри МВС, де кожний громадянин за лічені години може вирішити свої питання без хабарів, як це переважно було раніше.

Відбулось переоснащення прикордонної служби, важкою технікою оновилась державна служба з надзвичайних ситуацій та впроваджено ID картки для полегшення візового процедури.

Можна з упевненістю сказати, що серед усіх міністрів в трьох урядах Арсен Аваков є найбільш впізнаваним міністром, який асоціюється з впізнаваними серед громадян реформами, яких результат видно щодня.

І якби не змінювався уряд у майбутньому, вважаю, що саме він має залишатися і бути незмінною фігурою прии наступних прем"єрах, аби й надалі протистояти спробам узурпації силового блоку командою президента.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Арсен Аваков,Міністр МВС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.