Чергова провокація Росії в Україні

20 грудня 2016, 11:25
Власник сторінки
фрілансер
7
7494
Чергова провокація Росії в Україні
фейк Кремля

фейкова провокація росії

Низка інформаційних агентств Росії 19 грудня відзвітували про проведення «З’їзду українських земляцтв Росії». Ця чергова російська «фейкова» подія відбулась під гаслами необхідності поширення російської мови в Україні, захисту російськомовного населення та відновлення торгівельно-економічної взаємодії України та Росії. Пропагандистська машина Кремля знов використала брудні технології для створення необхідного сюжету для російського споживача. Дивно було спостерігати за включенням студій з західного регіону нашої держави, адже мешканці м. Ужгород були представлені колабораціоністом та українофобом Михайлом Тяском, який постійно проживає в Чехії. Однак, здається, для російського споживача все рівно хто потрапив до прямого включення, а сучасні технології перетворюють уявне на дійсне.

На відео цього шабашу видно, як відомий холуй Кремля Тяско, сидячи в президії з такими ж як і він чехами, що й не знають де знаходиться Ужгород, повідомляє про «нестримне бажання» закарпатців відновити зв’язки з Москвою. І в контексті пропагандистського заходу, нагадує про спорідненість мови, культури та релігії росіян і мешканців Закарпатської області. Втім закарпатцям відомо, що Тяско є громадянином і постійним мешканцем Чехії. Можливо саме тому цей «фейковий» захід не популяризувався в Закарпатті. Однак, у цьому постановочному дійстві проглядається певний позитивний момент. Як бачимо у кремлівських кураторів «закінчилась» обойма закарпатських сепаратистів, і вони все частіше видають проплачених акторів за пересічних закарпатців.

За допомогою такого ж відео мосту можна було б запитати цього Тяска: коли він останній раз був на Закарпатті? коли спілкувався з його мешканцями, яких представляє, не за допомогою «мостів» та «телефонів»? І це в той час, коли на Сході України кращі сини України та Срібної Землі боронять нашу державу від нашестя «русского мира», нав’язуваного нам Путіним.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Русины,Закарпаття
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.