Українська жінка і політика: реальність, проблеми, радикальні зміни

16 листопада 2016, 00:05
Власник сторінки
Видеоблогер
1
47
 Українська жінка і політика: реальність, проблеми, радикальні зміни

Виїзний, неформальний круглий стіл у Херсоні

12 листопада вперше соціально-політичний експерт Інна Силантьєва провела виїзний та неформальний Круглий стіл у Херсоні на тему: «Українська жінка  і  політика: реальність, проблеми, радикальні зміни»

Метою круглого столу було обговорення питань гендерної політики в Україні, шляхів реалізації лідерських якостей жінки та відстоювання своїх громадянських прав в умовах сучасного політичного життя України, плідний відкритий діалог та обмін досвідом між експертами, представниками державної влади, політиками, представниками громадського середовища та волонтерських рухів. 

Серед учасників Круглого столу були присутні успішні жінки, бізнес-леді, вчителі, головні редактори журналів, лікарі, які цілеспрямовано йдуть до своєї мети. Ініціатор Круглого столу Інна Силантьєва знайшла спільну мову з кожною гостею події. Завдяки новим знайомствам херсонок з Силантьєвою відбудеться новий етап лобіювання спільних проектів для розвитку культури та освіти в Україні. Обмін досвідом – ще одна сходинка  до успіху.  

Організатор Круглого столу - Інна Силантьєва  – соціально-політичний експерт, нагороджена ООН за соціальний проект для дітей з вадами зору «Відчуті книгу», лектор національного Університету «Києво-Могилянська академія» (кейси з PR-стратегій), соціально-політичний експерт, громадський діяч, співзасновник «Школи Персонального брендингу, політичного піару і соціального іміджу», Віце-президент «Інституту територіального брендингу», посол доброї волі з питань екології, організатор масштабного проекту з відродження спорту Help Sport. Мотиваційний спікер багатьох форумів (Аніма, Дмитро Корпачев і тд). Організатор Круглих столів за темами культури і PR-стратегій у Верховній Раді України.

Модератор і спікер Круглого столу - Вілена Воронова – брендолог, релайтер, політичний психолог, Член Асоціації політичних психологів України. Президент «Інституту територіального брендингу», автор і співзасновниця школи  «Персонального брендингу, політичного піару та соціального іміджу».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Херсон,круглый стол,Денис Силантьев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.