Конфлікт на столичному заводі АТЕК. Кому бреше Світлана Зварич?

25 жовтня 2016, 23:37
Власник сторінки
0
612
Конфлікт на столичному заводі АТЕК.  Кому бреше Світлана Зварич?

Продовжуючи дослідження злодійської діяльності відомої аферистки та дружини екс-міністра юстиції Романа Зварича – Світлани Зварич, я натрапила на низку досить цікавих документів. Впевнена, що зміст ци

Отже, у грудні 2014 року на адресу компанії «КВВ-груп» надходить офіційний лист від благодійної організації «Благодійний фонд освітніх інновацій», за підписом виконавчого директора Войтенко. У цьому листі підписант, а насправді власниця фонду – Світлана Зварич, вимагає «КВВ-груп», а фактично, її власника – Євгена Казьміна, негайно зробити благодійний внесок у розмірі 45,5 мільйонів гривень.

Згідно тексту листа, кошти Казьміна Світлана Зварич обіцяє витрати на матеріально-технічне забезпечення добровольчих військових формувань, лікування поранених та поховання загиблих.

Поміж тексту та у разі відмови, авторка погрожує Казьміну помстою за розграбований ним АТЕК.

 Відповідь Євгена Казьміна, гадаю, була відповідною і дуже розлютила самовпевнену Світлану Зварич. Тоді вона оголосила йому війну.

Черговим «документом» фонду Зварич стала «Заява про вчинені кримінальні правопорушення та замах на здійснення кримінального правопорушення».

Зрозуміло, правопорушником став Євген Казьмін, а заявником стала вже чомусь «волонтерка» свого благодійного фонду  – Світлана Зварич. Отримувачами «сигналу Зварич» цього разу були Президент України Петро Порошенко та міністр МВС Арсен Аваков.

Крім розслідування купи злочинів, здійснених на підприємстві підлеглими Казьміна, Світлана Зварич попросила керівників країни притягнути керівництво «КВВ-груп» вособі Євгена Казьміна та Анатолія Мазура, які до того ж, виявилися ще й громадянами Росії, до кримінальної відповідальності за «посягання на територіальну цілісність і недоторканність України». 

 Згодом, у березні наступного 2015 року, несподівано для усіх, Добровольчий полк «АЗОВ» подякував усе тим же представникам «КВВ-Груп» - Євгену Казьміну та Анатолію Мазуру за оплату автомобілів Mitsubishi L200 на загальну суму 195 тисяч американських доларів. Як тоді зазначили в «Азові», «ці пікапи вже відправлені на фронт для участі у боях проти російських окупантів».

Після цього між власницею благодійного фонду, який почав відверто працювати під «брендом» полку «Азов», Світланою Зварич та росіянином і власником «КВВ-груп» Євгеном Казьміним встановилися досить дружні і партнерські стосунки. Вони методично та сумлінно розпилювали залишки АТЕКу, пхаючи шалені прибутки кожен у свою кишеню.

Через деякий час у кмітливій макітрі Світлани Заврич виник зухвалий план чергового «бліцкригу». Вона вирішила одноосібно грабувати АТЕК. Для цього треба було позбутися нав’язливого партнера-«сепаратюги». За допомогою високопосадовців в правоохоронних органах та значних сум в вітчизняних гривнях та іноземній валюті, Світлані Зварич вдалося «закрити» Євгена Казьміна до буцегарні.

Сьогодні Євген Казьмін вже на свободі. Кажуть, за своє звільнення він віддав Світлані Зварич свої права на АТЕК. Інші стверджують, що це брехня і АТЕК вони спільно поділили. Але про це вже іншим разом…


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.