Савченко заявила, що Майдан стояв за децентралізацію влади

26 вересня 2016, 12:11
Власник сторінки
0
126
Савченко заявила, що Майдан стояв за децентралізацію влади
Савченко, за спиною "беркуту", котрий стріляє у мітингувальників

"У нас давно настав час для децентралізації влади. За це стояв Майдан" - заявила Надія Савченко у ефірі телеканалу 112.


З часів, коли у центрі столиці розгорнувся величезний мітинг, котрий зібрав громадян, невдоволених злочинною владою та міліцейським свавіллям, минає третій рік.

І чим далі йде час - тим більше людей намагаються вказати свою причетність до цієї боротьби заради піару. Так сталось і з Надією Савченко. Вона не просто не мала ніякого відношення ні до активних революціонерів, ні до мирних мітингуючих, а навіть навпаки - виступала проти них, захищаючи "беркут", котрий виконував злочинні накази влади.

Тепер - вона бере на себе сміливість говорити від імені учасників революції, не маючи на це ніякого морального права. Перебуваючи у полоні в РФ - вона отримала репутацію "народної героїні", проте, повернувшись в Україну, з колосальною швидкістю втратила цю репутацію.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.