Проросійські агенти впливу створюють фейки в інформаційному просторі

16 вересня 2016, 14:47
Власник сторінки
народний депутат України фракції Радикальної партії Олега Ляшка
1
162

Днями представники окремих інтернет-видань повністю перекрутили мої слова з інтерв’ю одному з телеканалів. Серіал схожих статей на проросійських виданнях не залишає сумніву: це інформаційна кампанія.

Деякі видання передрукували фейк, створений російськими пропагандистами, та приписали мені слова, які я не говорив. Я не міг закликати до відновлення торговельних зв’язків із Росією, як вони написали. Це просто безглуздо. Як би нам не хотілося нормально жити та співпрацювати із сусідами, нажаль, саме російська влада задовго до війни та Майдану  вирішила системно скорочувати наші економічні зв’язки. А закликати їх до чогось сьогодні безперспективно. Цитату, яку мені приписали, використали у серії публікацій у проросійських виданнях. Ця серія виглядає, як спланована замовна інформаційна кампанія.


Насправді я говорив про необхідність системного просування вітчизняного експорту на усіх напрямках. У тому числі, в Євросоюзі та колишніх радянських країнах. Окрім Росії. Я можу із упевненістю прогнозувати, що товарообіг між Україною та РФ буде і надалі скорочуватися. І це провина, у першу чергу, наших північних сусідів. Так що я не міг сказати те, що мені приписали, а потім передрукували інші.

Закликаю журналістів ретельніше перевіряти інформацію та не передруковувати фейкові матеріали.

Ви самі можете переконатись, якщо уважно подититеся, що я насправді сказав.
Відео тут:
http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://youtu.be/-sUBtfaza3c

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: спростування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.