Закарпатські митники "замовили" в РПС перекриття кордону з Угорщиною

06 вересня 2016, 23:02
Власник сторінки
3
4250

За інформацією прибічника т.зв. ВО «Революційні Праві Сили» (РПС), на Закарпатській митниці розпочинаються серйозні внутрішні протиріччя.

На противагу керівнику Закарпатської митниці ДФС Колеснікову В. І., виступив заступник начальника Закарпатської митниці ДФС Каращенко А.І. за посильної підтримки заступника начальника управління – начальника оперативного відділу УВБ ГУ ДФС у Закарпатській області Касинця С.І. Причиною такого протистояння стало невдоволення Каращенка своїм відстороненням від «основних потоків» на кордоні та його перебільшені кар’єрні амбіції.


Саме та особа з РПС розповіла, що для проведення пікетувань закарпатської митниці (проти, ніби-то, бездіяльності Колеснікова та «дахування» контрабандних потоків), у період з 12 по 15 вересня цього року, «зами» заручилися підтримкою такого собі Антона Бондаренка (помічник народного депутата від «Самопомочі» Кривенка В.М.) та Анатолія Будника (керівник «Всеукраїнської народної ради протидії корупції та громадської експертизи влади», відомо про його тісні зв’язки з керівництвом ВО «Свобода»). Ці особи запевнили «замовників», що до протестів приєднаються активісти осередків «Революційних Правих Сил» Львівської, Тернопільської областей та прибічники їх на Закарпатті. Роль Семена Касинця (відомий мешканцям Закарпаття на прізвисько «Сьома») у цьому театралізованому дійстві доволі проста. Він повинен стати «детективом» Каращенка і зібрати компромат на теперішнього керівника Закарпатської митниці.


До речі, в своїй професійній кар’єрі Каращенко вже користувався подібними методами усунення керівників. Такий факт мав місце під час перебування останнього на посаді заступника начальника Одеської митниці ДФС. Проте згадана схема стрімкого кар’єрного росту не спрацювала і Каращенко був усунений та направлений на аналогічну посаду в Закарпаття.

У випадку вдалого вирішення кадрового питання, зацікавлені заступники пообіцяли представникам РПС та безпосередньо А.Бондаренку та А.Буднику «податок» з кожної зміни закарпатської митниці.

В цій ситуації не так важливі суперечки в середині закарпатської митниця як залучення до їх вирішення радикальних сил. Практика показує, що використання радикальних елементів призводить до пагубних наслідків. Прикладом можуть слугувати події 2015 року в місті Мукачево за участі Правого сектору.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпаття
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.