Підтримайте будь ласка петицію на сайті Президента petition.president.gov.ua/pet

23 серпня 2016, 21:40
Власник сторінки
Политолог
0
209

petition.president.gov.ua/petition/28077

Про особистий контроль Президенту України Петру Порошенку, Генеральному прокурору Ю.Луценку та Міністру МВС А. Авакову щодо термінового та всебічного розслідування прикрого вандалізму та викрадання пам'ятника Тарасу Григориговичу Шевченку в селі Великого Кобзаря.

Прізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора): Броницька Олена Леонідівна
Статус: триває збір підписів
Петиція №22/028077-еп. Подана 22.08.2016
Дата початку збору підписів: 22.08.2016

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ:

Вчора в суботній вечір під час своєї програми народний депутат України V-VII скликань, політик та письменниця Ганна Герман у прямому ефірі “Суб’єктивних підсумків” на телеканалі “NewsOne”, закликала небайдуже товаривство, започаткувати петицію та зібрати мільйони підписів до Президента України з вимогою, прагненням публічного суду над тими, хто так поглумився над пам’яттю Великого Пророка Українського народу, першим поетом Тарасом Григоровичем Шевченком.

Мене прохання Ганни Герман вразило та спонукало не гаяти часу, а вже зараз звернутися до Президента України Петра Порошенка до Генерального прокурора Юрія Луценка та до Міністра внутрішніх справ А. Авакову щодо термінового та всебічного розслідування прикрого вандалізму та викрадання пам'ятника Тарасу Григориговичу Шевченку в селі Великого Кобзаря.

Добиваймося, щоб злочинці, які викрали пам'ятник Великому Кобзареві в його рідному селі, були негайно знайдені і піддані відкритому публічному судові. Ми, українці, зуміємо захистити пам'ять Тараса Шевченка. Приєднуйтеся. Станемо за захист наших національних цінностей.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Тарас Шевченко,Президент Украины,петиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.