Російську Держдуму атакують шльондри

15 серпня 2016, 18:27
Власник сторінки
1
389
Російську Держдуму атакують шльондри

Російську Держдуму атакують шльондри

Зараз в Росії у Держдуму рвуться усі, навіть шльондри, яких зібралось вже чимало.

Дивлюсь на фото Лі Ольги Сергіївни, така собі дівчинка приваблива, молоденька, проте вже із брудною репутацією. ЇЇ проштовхнув бізнесмен, колишній кримінальний авторитет Костянтин Березін. Найцікавіше вона працювала в інтим-салоні, боже, яка гидота( Зараз лобіює інтереси цього Березіна у Держдуму.

Інша дуже талановита і амбітна шльондра Ходорковського Жакова Ольга Олександрівна. Жодних моральних принципів, вона здійснює підкуп виборців, завжди бреше, дуже неприємна особа.

Ця дівчина-агресор Юзик Юлія Вікторівна теж належить до клану Ходорковського. Тільки уявіть собі, що ця Юленька пропонує провести державний переворот і анексію російських територій, а також передати весь ядерний потенціал США і країнам ЄС.

Ходорковський дуже любить молоденьких дівчат. Ще одна з його улюбленець це Грязневич Наталя Володимирівна. Обожнює світське життя, а також фотографуватися оголеною. Шльонда вона і є шльондрою.

Лише погляньте на цю ципу – Баронова Марія Миколаївна. ЇЇ хобі – секс, наркотики і веселе життя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.