Вичерпаний кредит довіри громадян до сьогоднішньої україської влади

03 серпня 2016, 21:41
Власник сторінки
Политолог
0
82

Кредит довіри на нулю.

Сьогодні в ексклюзивному ефірі телеканалу "112 Україна", народний депутат V-Vll скликань Ганна Герман, підняла дуже найактуальніші теми для обговорення політичної ситуації в України та поза її межами.

Дуже шкода, що сьогоднішня українська влада має досить вичерпаний до себе кредит довіри своїх громадян.
Та напевно, владі вже мабуть не вдасться повернути ту популярність, ті очікування гарячої надії на краще майбутнє в очах свого українського суспільства, яке знаходиться в повному розчаруванні.
Складається таке враження, що вони зовсім на початку не прагнули бути разом з народом. За допомогою Майдану, вміло скористались наївністю свого народу, використали для власних забаганок та й продовжують й надалі використовувати.
Навіть в думках народу вже давно назріла думка, що одне єдине про що турбуються наші можновладці - це докрасти все те, що не докрали та швиденько полишити терени України. Вони думають, що ми нічого не розуміємо, що ми дурні, але це не так, і рано чи пізно, прийде день, час, хвилина, секунда, коли народ встане з колін і скаже своє слово!

Словами великого Кобзаря:
Встане правда! Встане воля! А поки що течуть ріки, кровавії ріки!» (Т.Шевченко, «Кавказ»).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.