Довибори у ВР: Комуніст Кононович бореться за місце поряд з "Київською хунтою"

17 липня 2016, 12:32
Власник сторінки
0
78
Довибори у ВР: Комуніст Кононович бореться за місце поряд з  Київською хунтою

Центральна Виборча Комісія відмовила у реєстрації представнику КПУ. Проте, прихильник комуністичного тоталітарного режиму пішов в обхід, та зареєструвався як самовисуванець.

Михайло Кононович не вказав у біографії місце роботи та займану посаду. А у заяві не вказав, що у разі обрання народним депутатом - відмовиться від діяльності, несумісної з мандатом народного депутата. Враховуючи яскраві вислови Кононовича, він і не планує покидати ряди комуністів, тож навіть якщо він виграє вибори - не матиме права стати депутатом ВРУ.

Не потрібно докладати особливих зусиль, достатньо просто мати доступ до інтернету, щоб прослідкувати проросійські та сепаратистські настрої Кононовича. Також у вільному доступі є фото та відео, що свідчать про його антиукраїнську діяльність та співпрацю з ДНР-ЛНР. Проте СБУ не тільки не займається одіозним комуністом, але й ігнорує його участь у виборах до Верховної Ради. Попри це - сам Кононович вважає, що СБУ спільно з активістами Чернігівщини та всією "Київською Хунтою", організували напад на нього, під час агітації на 206 окрузі.

У заявах на сайті КПУ також одночасно звинуваючуються у нападі і представники "Азову" і представники "Свободи", які ніяк між собою не пов'язані. Жорсткий опір комунізму від місцевих громадян Кононович намагається використати як інфопривід для поливання брудом своїх ворогів.

Зрозуміла річ, що українці Чернігова не будуть голосувати за антиукраїнського кандидата, який всіма шляхами намагається отримати місце поряд з "Київською Хунтою" у Верховній Раді. 

Наступний крок - за Службою Безпеки України, якій громадяни вказали пальцем на сепаратиста, котрий не тільки співпрацює з терористами, а й намагається отримати місце в українській владі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,вибори,Чернігівщина,довибори,Чернігів,комуністи,комунізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.