Хлопці Північної Столиці провели декомунізацію Кононовича

15 липня 2016, 09:16
Власник сторінки
0
228
Хлопці Північної Столиці провели декомунізацію Кононовича

Попри заборону ворожої українцям комуністичної ідеології та заборону КПУ на території України, віддані слуги Петра Симоненка продовжують свою громадську антиукраїнську діяльність по сьогоднішній день.

Один із таких слуг - Михайло Кононович, частий гість у Росії та так званих ДНР-ЛНР, вирішив влаштувати тур по Чернігівщині. Кононович бере участь у виборах у ВР по округу №206 від Комуністичної Партії, про це вказано у агітплакатах з ним. Проте, як саме представнику забороненої в Україні Комуністичної Партії вдалось зареєструватись - не зрозуміло. "Покажи своє відношення до влади - проголосуй за комуніста!" - агітує Кононович.

Активна націоналістична молодь Чернігівщини, котра називає себе "Парни Северной Столицы" - негативно відреагувала на антиукраїнську діяльність у них вдома. Тож Кононеновичу було висунуто попередження про наслідки його поїздок.

Проігнорувавши попередження - Кононович отримав обіцяне. У мережі інтернет з'явилось відео та інформація про те, що хлопці провели "лагідну декомунізацію" проросійського непроханого гостя.

"Мы новая генерация украинцев, и мы не позволим такому биомусору приезжать к нам и вливать свою пропаганду в уши пенсионеров. Кононович, ты расказал старикам в селах, что ты постоянный ездок в ЛНР/ДНР и Россию? Можешь расценивать сегодняшнюю встречу как предупреждение. Вас здесь не ждут. Чернигов — украинский город." - написали активісти на своъй сторінці.

Сам Кононович звинувачує всі націоналістичні огранізації та закликає боротись з фашизмом в Україні, жертвою якого, на його думку, він став.

Мабуть, декомунізація з першого разу не допомогла і активістам Чернігова ще доведеться проводити подібні зустрічі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: КПУ,Чернигов,комуністи,націоналісти,декомунізація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.