У "ДНР" вже готуються до виборів

23 червня 2016, 14:57
Власник сторінки
0
89
У  ДНР  вже готуються до виборів

На окупованих територіях "ДНР" вже почали підготовку до місцевих виборів: формують попередні списки голів і членів виборчих комісій на дільницях.

Попри те, що плануються всі деталі виборів, не відбувається ні агітації, ні презентаці кандидатів. Також, оголошено праймеріз на вересень-жовтень 2016 року. 

Слід нагадати, що вибори на Донбасі, які українцям намагаються проштовхнути і країна-агресор Росія і Західні "побратими" і українська влада - це легалізація окупантів на українській землі, визнання Росії не винною у конфлікті та сепаратисти у Верховній Раді України.

Найближчим часом у ВР повинні розглянути відповідний законопроект про вибори на Донбасі. Судячи з активної впевненої підготовки сепаратистів до виборів найближчим часом - є припущення, що в Україні таки приймуть законопроект про вибори і до влади вже у наступному році прийдуть ті, хто з подачі РФ розпалив війну у нашій країні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: донбасс,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.