Іудеї виявились більш рішучими в українському питанні, ніж президент

21 червня 2016, 14:40
Власник сторінки
0
86
Іудеї виявились більш рішучими в українському питанні, ніж президент

Іудеї України проти "миру за будь-яку" ціну: "не українці починали цю війну, а значить не їм платити цю ціну, її повинен заплатити агресора. Лише у такому разі в Україні запанує справжній мир."

Генеральний дирекор об'єднання єврейських общин України Генадій Бєлорицький вважає, що Україна не повинна платити будь-якою ціною за мир. За його словами, саме ворог, який розпалив війну в Україні - повинен платити за все. Україні потрібне справедливе вирішення конфлікту, а не розплата за чужі діяння. Про це він розповів у ході засідання Ради Церков України. 

Навіть релігійна особистість, яка представляє національну та релігійну меншину в Україні розуміє, що українці не повинні платити власними життями за встановлення уявного миру, що лише у справедливій країні можливий справжній мир. 

Якби така рішучість та справедливість була притаманна українському президенту - українцям не довелося б платити своїм життям за уявиний мир, який існує тільки у кабінетах політиків.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,евреи,Порошенко,иудеи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.