Хороший менеджер - не обов'язково хороший президент

04 червня 2016, 17:39
Власник сторінки
0
104
Хороший менеджер - не обов язково хороший президент
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко назвав ще одну "найголовнішу" умову проведення виборів на окупованих територіях Донбасу.

«Але ми всі чітко наголошуємо, що логіка мінських угод передбачає, що спочатку повинен бути виконаний безпечний компонент, потім вступає в силу політичний компонент ... Безпечний компонент полягає не тільки в тому, щоб перестали стріляти. Повинні бути встановлені на лінії зіткнення постійно діючі ефективні спостережні пункти, які гарантують виконання угоди про безпеку. Разом з тим, повинні бути встановлені відповідні пости з міжнародних сил, на яких будуть розташовані seal-storrage (тобто місця зберігання зброї) і будуть встановлені відповідні пости на неконтрольованій ділянці українсько-російського кордону », - впевнено повідомив Порошенко.

Не врахував президент тільки одну річ - в українських реаліях виконання схем, які взяті з книжок ефективного менеджменту - абсолютно неефективні. І дві сторони, які воюють між собою вже два роки не спрацюються у дружню команду, тому що це відповідає його стратегії.

Успішний керівник шоколадної фабрики певно забуває про те, що він керує сьогодні не фабрикою, а країною, яка вже два роки знаходиться під натиском окупанта. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Порошенко,Донбас,Рошен,закон про вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.