Артем і гайка

05 квітня 2016, 09:35
Власник сторінки
журналіст
0
299
Артем і гайка

"Паралельно великому світові, в якому живуть великі люди і великі речі, існує маленький світ з маленькими людьми і маленькими речами." - Ільф і Петров "Золоте теля"

Як повідомив сайт ТопКонотоп у Конотопі сталася диверсія. Із рейок зіскочив трамвай. Здавалося б пересічна подія- на те вони і зношені рейки, щоб навесні, коли щось у землі просідає спурснути і похилитися. Та на цей раз мер прилетів на місце події, як коршун і пильним оком не виявив на трамвайному колесі гайки.  І тут упало небо! Із наполеонівським розмахом грізний перевіряючий, не добираючи слів, повідстороняв геть усіх трамвайників, хто попався під гарячу руку фронтовика. Добре, що Папа Римський далекий від конотопського трамвайного маршруту  номер 2, а то і того звільнив би грізний очільник. Вірні радники, які написали на сайті про праведний гнів великого і мудрого Артема перетворили зрізану при аварії гаєчку на всі гайки, аби придати вагомості події,  і читач сайту  ошелешено пробував зрозуміти, яким це дивом взагалі оберталося без гайок колесо і зранку успішно возило вагон. Десь за рядками ховалася думка про замах на  святе- Всеукраїнське об'єднання партії  "Свобода" і її конотопських лідерів, яких  чомусь хитрим змовникам не вдалося заманити до злополучного вагону і покатати з вітерцем. А, якщо вдасться довести, що це сам начальник разом із головним інженером вночі відкручував гайку на вагоні, то це тягне вже на державну зраду. А тут і до слави та заслуженої державної нагороди, якої так не вистачає меру, недалеко. А ви думаєте, проста гайка...Політика
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: скандал,Трамвай,конотоп,увольнение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.