Наслідки бельгійських терактів для України.

23 березня 2016, 19:31
Власник сторінки
0
54

Судячи з висловлювань кремлівського придворного шута Жириновського можна припустити, що Росія зацікавлена в діяльності терористичного групуваня "Ісламська держава" або можливо навіть співпрацює з ним

 Роль Жириновського в зовнішній політиці Росії дуже проста. Він як божевільний який говорить всяку нісенітницю, але на якого ніхто не звертає уваги, проте дарма тому що цей божевільний зачасту озвучує конкретні плани Кремля, але всерйоз їх не сприймають через диковину для цивілізованого світу. І от цього разу дуже дивно все виходить, в Сирії домовились про мир, а Росія заявила про виведення своїх військ,як Бельгія захлинулась від серії вибухів,відповідальність за яке взяла на себе "Ісламська держава". Яку відкрито підтримав Жириновський, про якого можна сказати що він "голос кремля".
 Ситуація, яка зараз склалась в Сирії позбавила Росію важилів впливу на світове суспільство, точніше важилів терору. Цілком логічно, що з зменшенням уваги навколо сирійського конфлікту увагу, мав би привернути  конфлікт куди ближчий георафічно для Європи-війна на сході України, загострення якого в цей період якраз і відбувається. Росія відвівши війська з Сирії, чи частину військ, тому що я дуже сумніваюсь на рахунок повної відмови Росії від військової присутності в даному регіоні, отримала додатковий військовий ресурс для використання на території України, з урахуванням політичної кризи яка склалась в нашій державі можна припустити,що наш північний сусід міг би використати її, як причину для відновлення бойових дій на сході. Але проблема в тому, що дана ситуація викликала б неабияке занепокоєння в світі, увага якого була ослаблена до Сирії яке в свою чергу призвелоб до посилення тиску на Росію і прискорило б надання допомоги Україні, як військової так і гуманітарної.
  Проте після того, як був здійснений напад на країну член європейського союзу, вся увага буде сконцентрована на убезпеченні європи від подібних випадків. Такий хід подій сконцентрує їх увагу навіть більше ніж сирійський конфлікт, а бажання розбиратись, що там в Україні спаде майже до нуля аж до того моменту поки не буде очевидна реальна загроза для них самих. До того моменту активного втручань в залагодження конфлікту на сході годі й чекати. Такий поворот подій тіки на руку Росії з її окупанськими планами. І я не здивуюсь якщо це перший з серії подібних терактів в європі який має на меті зменшити втручання європи у внутрішні справи сусідніх держав і більше зосередитись на власній безпеці.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.