Рябої Людмили сон або бабушка легкої поведінки

03 березня 2016, 17:08
Власник сторінки
0
1182
Рябої Людмили сон або бабушка легкої поведінки

Тут з роками не все так важко як у Юлії Володимирівни, але пенсія не за горами також.

І так, до чого ж це я веду? Коли аналізуєш список сьогоднішніх депутатів від Батьківщини, мимоволі приходиш до висновку, про те що складала вон7а його як мінімум при дії психотропних речовин. Можливо маразм похилого віку все частіше приходить до нашої, відомої на всю область епатажем «від бедра» Щербаківської Людмили Михайлівни, а можливо виборців знову тримають просто за лохів.

І так, позиція перша – вічно «прогібаємий» Рой.

Те Людмила Михайлівна пригріла біля себе бувшого працівника правоохоронних органів і одночасно бувшого ЗЕКА ні для кого не є секретом. Але справжнім шоком було те, що цей ЗЕК очолить фракцію в обласній раді. І це можливо було б зрозуміло тим, хто постійно моніторить політичну діяльність в області, що фракція кинута РОЮ, як собаці кістка, адже в світлі останнього заговору зі Зощинським та Мейдичем проти Л.М. його позиції різко похитнулися. Але ви тільки уявіть собі рівень цинізму пані Щербаківської по відношенню до жителів нашої області!!! Вона сама «віддавала» фракцію РОЮ, щоб той менше «проти неї дув», знаючи про його осудження  за покривання ґвалтівника 12 річного хлопчика.

А ось відповідно і судове рішення, у якому чітко видно, до мєнт продався за 200 гривень і мобільний телфон.

Позиція друга – Мазур Гена – свій, чужий і по@хй чий.

Іншим, не менш цікавим персонажем, котрий опинився у списку депутатів обласної ради є бувший регіонал і помічник екс-нардепа від партії регіонів Миколи Джиги Геннадій Мазур.

Як відомо на Мазура прокуратура заводила не одну кримінальну справу стосовно ввезення на територію  України контрабандного турецького золота вагою 700 кілограмів (http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.ord-ua.com/2013/04/15/zolotoj-dnevnik-gennadiya-mazura/ ).

Сам Мазур до 2013 року перебував на службі в українського народу, а саме був заступником керівника обласної податкової, потім був переведений на посаду керівника Івано Франківської податкової інспекції. Але там, як стало відомо, отримав доволі щирого ляпаса від місцевих нафтовиків. Гуцули – люди горді і «зальотному» чинуші просто не дали змоги вилізти на голову.

І лише після цього Генадій опинився в помічниках у регіонала Джиги.

Чого варта лише інформація про те, що Генадій Мазур є представником масонського ордену.

Станом на сьогодні власник «золотого щоденника» є головою (УЯВІТЬ СОБІ!!!!) бюджетної комісії обласної ради та депутатом обласної ради, пройшовши за списками Батьківщини.

В минулому році Батьківщина проводила люстрацію, а сьогодні зібрала у свої ряди всіх «відлюстрованих».

Позиція третя – Неперебірлива молодь, або Вадим Кудіяров.

Від своїх старших колег старається не відставати також «молоде дарування» - Вадим Кудіяров, який настільки сильно почав перейматися футболом , що у цьому процесі не помітив злиття Батькіщини та регіоналів (http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://vn.presspoint.in.ua/2016/02/29/44004) начолі з Татусяком та Аксельродом. Цікаво одне- чи розібрався Аксельрод з справами сімейними  перед  тим, як іти у справи спортивні, адже вічно гуляюча донька постійно не дає спокою пристаркуватому та нездоровому батьку.

Позиція четверта – зв'єзда!!!

Не відстає від усіх і сама Людмила Михайлівна. Вона, то заведе роман з першим номером «укропу» та учасником ряду кримінальних справ Гришею Зозулею, то «зільє воду» за якісь там 10000 гривень у другому турі на виборах Вінницького міського голови. А останнім часом вона взагалі продалася основним опонентам своєї політсили – БППшникам.

Ось так і живемо в умовах зовнішньої агресії, внутрішнього безпредєлу та аморальності батьківщинівців. А ви шановні виборці будьте певні – Батьківщина ніколи не підведе своїх виборців, тому що лохів неможливо підвести.

P.S. Сьогодні стало відомо, що за останній час у Вінницькій області уже 8 районних організацій оголосили недовіру Щербаківській та її корумпованій партійній верхівці. …на черзі ще 13. Тому ще жевріє надія на майбутнє ці цієї парторганізації . Але будьте певні, що сама Люда цього не прогледить ховаючись в тумані любовних романів та перебуваючи в екстазі постійного фінансового хабарництва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Вінницька область,ВО Батьківщина,вінниччина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.