Життя кримчан у складі Росії значно погіршилося

01 березня 2016, 13:16
Власник сторінки
0
149
Життя кримчан у складі Росії значно погіршилося

Російські ЗМІ не показують наскільки важко зараз знаходитися в Криму, а на сьогоднішній день там проживає близько двох міліонів людей!!!! Два міліонна людей, які намагаються вижити в тому жахітті

Анексія не принесла мешканцям Криму жодного прибутку, а лише створила важкі умови існування. Ось про які проблеми розказують кримчани зараз:

-         «Продуктів нормальних немає, їздиш по місту вишукуєш, вистоюєш в чергах. На роботі склалася практика - якщо хтось щось знайшов, то беруть відразу на всіх, як за радянських часів "

-         «Проблеми зі зв'язком. Міський телефонний зв'язок може використовуватися тільки для внутрішніх дзвінків. Ні в Росію, ні в Україну подзвонити неможливо»

-         «Міжміський телефон відключений. На мобільний зі стаціонарного теж зателефонувати не можна»

-         «Штрафи виписуються дуже активно і у великих обсягах. Зараз у місті склалася вкрай неприємна ситуація з пенсіями, зарплатами бюджетників, різною грошовою допомогою»

-          «Можливості кримчан подорожувати по материковій Україні досі обмежені»

-         «Проблема з прісною водою і досі актуальна»

-         «Після анексії Росії життя на півострові ускладнилося: припинили діяльність всі міжнародні банки, такі як Unicredit, і популярні платіжні системи Mastercard і Visa. Всі платежі здійснюються готівкою»

-         «У Криму ціни як в Москві, зате зарплати в 4 рази нижчі»

Також в Криму залишається важкою ситуація із правами людини, особливо кримських татар, яким продовжують погрожувати, викрадати і навіть застосовувати до них тортури. Те ж саме стосується і проукраїнських активістів. Про випадки, коли люди без вісти пропадали, говорять і нині. Обмежено свободу думок і заборонено проведення зборів і протестних акцій. Їхні учасники ризикують отримати штраф або потрапити до в'язниці.

У Росії існує перелік забороненої літератури, а саме — книги, що закликають до екстремізму, тому в будинках і в офісах кримчан почали здійснюватися рейди з виявлення заборонених матеріалів.

Також влада періодично намагається перешкоджати роботі ЗМІ кримчан. 

 

І це навіть не половина проблем з якими стикаються мешканці Криму кожного дня…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.