Антиконституційний закон №3700 прийняли під час шоу Яценюка

23 лютого 2016, 11:07
Власник сторінки
1
130

Порошенко накладе вето?

16.02.2016 р.. під час проведення шоу "відставка Яценюка", Верховна Рада України проголосувала  за антиконституційний Закон №3700 від 22.12.2015 р. про внесення змін до Закону України "Про вибори народних депутатів України" (щодо виключення кандидатів у народні депутати України з виборчого списку у багатомандатному окрузі), який було внесено на розгляд ВРУ народними депутатами Ляшко О.В., Тимошенко Ю.В., Луценко Ю.В., Купрієнко О.В., Бурбак М.Ю.
Закон №3700 не лише прямо порушує конституційне право громадян України на голосування, але порушує ще й ст.58 Конституції України. 
Закон було прийнято, не зважаючи на негативний висновок Головного науково-експертного управління ВРУ та на висновок профільного комітету ВРУ, в якому цитується негативний висновок Головного науково-експертного управління ВРУ.
Якщо цю поправку до закону про вибори підпише президент, то партіні боси самі будуть вирішувати хто з вигравших вибори стають депутатами ВРУ. Вже після виборів партзїзд може викреслювати та вписувати в остаточний список депутатів тих кого вони захочуть, а не тих за кого проголосували виборці.
Ми вимагаємо накласти президентське вето на закон №3700.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.