Декомунізація від олігарха

13 лютого 2016, 23:46
Власник сторінки
0
48

Про право приватної власності

                            Декомунізація  від  олігарха

                                  Валентин Кучинський,  НРУ,  11.02.2016 р.

Комуністичний  устрій  та капіталізм ( ринкові відносини) є ворожими та несумісними. Така ідеологія  є базовою  на пострадянському  просторі  для народів  колишніх республік СРСР. Це константа. А якщо від зворотного подумати,  чому раптом?  Тому, що так сказали комуністичні ідеологи?  Тоді  порахуємо  спільні  якості,  поки  що  без  системного аналізу,  обох політично-економічних устроїв:

1.Обидві системи побудовані , більше того закладено в ідеологію, на пригнобленні  та  фізичному нищенні  своїх народів.

2.Церква  відділена  від  держави, тобто ці системи є ворожими  духовності  та  принципам, що людина створена за божою подобою, і їй присущі примат свободи, людської гідності та права, а також, що людська особистість є і має залишатись принципом, об’єктом  і  метою всіх спільнот.

3.Обидві системи  пропонують  матеріалізм  який несе  ненависть, війни, духовну  та фізичну убогість  і кінцевою метою якого  є генетична  деградація людини.

 4.Незмінними  з 1917 року є  засади  права приватної  власності:

 

В економічному аспекті:

Присвоєння  матеріальних благ, засобів  виробництва  і одержуваних продуктів, і  відношення до них  як  до своїх у випадку  коли  ці  матеріальні  блага  належали  державі,  або  колективам  що  їх створили.

Юридичний аспект:

 Штучно створена  законодавча  база для присвоєння  матеріальних  благ,  власності  з  метою  панування  нового  власника над  річчю і усунення  інших суб’єктів  права від речі, інакше кажучи  в недопущенні  будь-яких  перешкод  новому  власнику  в  здійсненні  панування  над  річчю.

 Таким  чином  сьогодні спостерігається   тотожність  в  базових  засадах  комуністичного  та  нинішнього  «Ринкового»  устроїв  в Україні.                                                                                                                             

Закон  України  про «Декомунізацію»  є  черговим  зомбуванням  світу  з  метою  олігархічної  еліти  України  зберегти  своє  злочинне панування.

                                                                                                                                                                                              З програми українських націоналістів: «Комунізм та імперіалізм є ворогами українського народу!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.