Тиск Адміністрації Президента на суддів. Нові докази!

11 грудня 2015, 17:53
Власник сторінки
0
74
Тиск Адміністрації Президента на суддів. Нові докази!

Колишній суддя Апеляційного суду міста Києва Антон Чернушенко надіслав ЕКСКЛЮЗИВНОГО ЛИСТА до редакції програми "Народної прокуратури".

Колишній суддя Апеляційного суду міста Києва Антон Чернушенко (нині перебуває у розшуку) надіслав ЕКСКЛЮЗИВНОГО ЛИСТА до редакції програми "Народної прокуратури". Де додав нових смажених фактів про тиск на суди збоку Адміністрації Президента. Зокрема назвав прізвища свідків, які б могли підтвердити факт його неформальних зустрічей із заступником Голови АП Філатовим.  Саме на цих зустрічах, не внесених в журнал відвідувань Адміністрації, Філатов, за словами Чернушенка, й намагався вплинути на певні судові рішення. 

Усі подробиці - у суботу, 12 грудня о 22:20, на телеканалі 112-Україна.
Більше про суддю Чернушенка - https://www.youtube.com/watch?v=EzZZyPp8WGs&list=PLGGzcwr5f5L7TtSX_u5KbAOIRnXkjpcBB&index=9
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.