МАФіозні підлеглі Кличка

10 грудня 2015, 12:36
Власник сторінки
7
10366
МАФіозні підлеглі Кличка

За кого боролись, на тих і напоролись. Як кияни обрали стару владу з іншими обличчями.

Існує відома теза, що Київ - це місто каштанів, але чиновники її спростовують під корінь, доводячи, ще головною "окрасою" столиці є МАФи. Згадуючи, ще першу виборчу кампанію чинного київського голови та надії, які покладали містяни на першого лідера європейського формату майбутнє столиці вбачалося безхмарним та близьким до ідеалу. Корупційні схеми, чорний ринок землі, відсутність комунікацій і найбільш бридке - стихійна торгівля в розумінні виборців були вже в минулому, а суспільство захопила мить певного романтизму та очікування змін. Нажаль, дива не сталося і такі омріяні лозунги не втілилися в життя. А найбільш сумним стало те, що головні попечителі всіх проблем столиці залишилися працювати на старих місцях, при цьому змінивши лише партійні кольори. Проголошена війна проти незаконних кіосків в реаліях виглядає ще цинічнішою з боку нової влади. Прибутковий бізнес перетворює Деснянський район в жах для місцевих жителів та просто пересічних людей, викликаючи не лише естетичне невдоволення, а й перешкоджає використовувати транспорті та логістичні канали міста, не враховуючи рівень корупції та антисанітарію, які продукують нагромадження малих архітектурних форм. 

Мешканці, які кожен день вимушені стикатися з цим неподобством не безпідставно пов'язують процвітання такого бізнесу з тимчасово виконуючим обов'язки голови адміністрації району Онуфрійчуком, який є людиною з команди мера та є членом партії "Удар". 

Онуфрійчук, доречі, персона для Троєщини не нова, і вдало пристосовується до кожної влади у столиці про що говорить його резюме. Неодноразові звернення громадян результату не дають, бо так вже повелося, що чиновників хвилює виключно власне збагачення, тож забудова проспекту Маяковського, вулиці Попудренка та багатьох інших продовжується відчутними темпами. 

Головне, те що немає жодного розуміння хто візьме на себе відповідальність та зможе припинити свавілля незаконного бізнесу в Києві і чи вистачить політичної волі в Кличка позбавити своє оточення величезного неоподаткованого нелегального прибутку. 


На додачу не люстрований згідно діючого закону Онофрійчук в повній мірі користуються посадовими дивідендами та завдяки адміністративним повноваженням влаштовує дозвілля собі та своїм колегам, про що повідомляє співробітниця державної установи, яка займається приготуванням їжі в місцевих школах в перервах між обслуговуванням пишних банкетів голови Деснянської адміністрації у його ж робочий час також, що підтверджують і мешканці. Дедалі частіше в години прийому громадян Онуфрійчук відсутній на своєму робочому місці. 
Всі ці факти в світлі ідей Революції Гідності та війни на Сході країни сприймаються більше як сюр, а не сумна реальність. Це конкретний приклад чиновника в найбільшому районі Києва, який має по факту вирішувати величезну кількість проблем, натомість використовує посадові повноваження виключно на користь збагачення свого і покровителів  вже з міської адміністрації, а подібна ситуація без перебільшень типова для всього міста. 

Той виклик, який кинули українці режиму Януковича та його поплічників має стати доброю пам'яттю і діючий владі, а головне нагадуванням, де можна опинитися, якщо не зважати на запит та вимоги народу. Кличку треба неодмінно змінювати команду та вдаватися до реальних дій, бо в іншому випадку європейський мер залишиться в історії в одному ряду з Черновецьким та Поповим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.