"Правый Сектор" обьявил войну Атрошенко

12 листопада 2015, 21:17
Власник сторінки
0
394

С 12 ноября "Правый Сектор" блокирует пункты предвыборного подкупа Атрошенко

Начиная с 12 ноября активисты "Правого Сектора" в Чернигове начинают блокаду пунктов скупки голосов кандидата в меры от провластной партии БПП Атрошенко.

Такое заявление на своей странице в Фейсбуке сделал Артем Скоропадский в ответ на многочисленные обращения возмущенных беспределом Атрошенко жителей Чернигова.



Представники націоналістичних партій та рухів, в тому числі "Правий сектор" блокують пункти виборчого підкупу Атрошенка в Чернігові.


Представники «Правого сектору» з 12 листопада оголошують блокаду пунктів підкупу виборців, організованих штабом кандидата у мери Чернігова Владислава Атрошенка. Це рішення прийнято у відповідь на звернення мешканців, обурених спробами кримінальної олігархії сфальсифікувати вибори у місті. Дана ситуація, створена злочинною владою Порошенка.

«Правий сектор» застерігає мешканців Чернігова від спроб отримати гроші у заблокованих пунктах підкупу Атрошенка. На місці блокування буде здійснюватися фото- та відеофіксація правопорушень. Попереджаємо, що підкуп виборців – кримінальний злочин, за які доведеться відповідати усім учасникам чорних схем. Єдиний спосіб уникнути кримінального покарання – відмовитися від брудних подачок Атрошенка. Попереджаємо персонально Владислава Атрошенка, Романа Старикова, Наталью Малець, Віктора Пригару, Ярослава Вольського, Дмамала Корбаня ті інших організаторів піраміди по підкупу, щодо кримінальної відповідальності за брутальне порушення виборчого законодавства.

Наголошуємо, що «Правому сектору» надано базу даних громадян, яких штаб Атрошенка планує задіяти у схемах із скупки голосів. У випадку отримання ними грошей за проданий голос ці прізвища будуть оприлюдненні у соціальних мережах та місцевій пресі. Окрім того, «Правий сектор» доб’ється, аби усі підкуплені громадяни призовного віку були мобілізовані до ЗСУ і відправлені до зони АТО.

Ми маємо інформацію про можливе завезення до міста гастрольної бригади «тітушок» для порушень правопорядку. У день голосування активісти нашої організації разом готові у складі народних дружин забезпечити охорону правопорядку в місті і зачистити Чернігів від «гастролерів» Атрошенка.

Ми розуміємо, що місцева міліція Чернігова поставлена в залежність до кримінальної олігархії. Відтак усі документи та персональні дані, що свідчать про масові порушення виборчого законодавства у Чернігові передамо персонально Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. І змусимо очільника МВС забезпечити жорстку реакцію щодо виборчих злочинців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.