Диктатура по - новому! 3 роки позбавлення волі за критику режиму Порошенка

03 листопада 2015, 18:11
Власник сторінки
0
185
Диктатура по - новому! 3 роки позбавлення волі за критику режиму Порошенка

Ось такі в нас реформи тепер! Проект закону про заборону критики влади, що передбачає позбавлення волі до трьох років.

Я не знаю приймуть  цей проект закону чи ні, чи його відкликали вже це вже інша річ. Але те, що такий проект закону був запропонований нібито проєвропейською демократичною владою вже факт.

Адже як так може статися, що на Майдані всі ці або більшість особистостей які пройшли від БПП та НФ Яценюка стояли нібито за демокртаію і свободу слова, нібито за зміну системи а не лише людей які тоді були при владі, які обіцяли і клялися на Майдані турбуватися про Україну і Українців, і ніколи не допускати того, що допустив собі режим Януковича.

Я так розумію цим проектом закону режим цинічної шоколадної бариги та кроля - кулявлоба вже перевершив  за рівнем диктатури режим януковича, бо навіть такого при януковичі  не було, так було багато чого, але щоб на три роки позбавляти людину волі за критику влади я такого не пам'ятаю. Ця влада забула про свої клятви дані народу, про те, що вони говорили зі сцени на Майдані і за що вони нібито там боролися, виходить це був фальш та замилювання очей?!

Я категорично проти того, щоб забороняти критику влади, бо це і є свобода слова, кожен має право на власну думку і держава це гарантує, так закріплено в Конституції України, і закони чи проекти законів не мають містити норм які суперечать положенням Конституції України.

Нехай Порошенко з Яценюком вирішать ми Європейська правова і демократична держава, або ми сателіт кривавої московської імперії Хуйла В.В., але відповідь вже очевидна всім. Адже затягування реформ, а по суті їх  повна відсутність, погіршення соціального становища Української нації, затягування війни і небажання її закінчити, загравання з окупантом, торги національними інтересами,небажання дослухатися до свого народу, і політичні репресії. Іще найогидніше для мене та моїх побратимів Майданіців це те, що люди звинувачують нас в тому, що Порошенко і Яценюк прийшов до влади, але забули чи не хочуть згадувати, що в 2014 році були вибори як Президентські так і парламентські, на яких  Порошенко здобув більше 50% голосів виборців, а на парламентських виборах більшість голосів здобули НФ кроля - кулявлоба Яценюка та БПП цинічної шоколадної бариги Порошенка.

Тож дякую всім тим що за них проголосували і пам'ятайте, як вам не хочеться визнавати, але в тому що зараз діється і в приході до влади цих особистостей винен не Майдан, як вам всім дуже хочеться, а ви самі, ви не думали розумом коли голосували  що на Президентських виборах, що на Парламентських виборах. Ви привели до влади нових ще жорстокіших та кривавіших диктаторів, а кому знову скидувати цей режим, знову молоді, студентам, активістам та націоналістам, вам мало було Небесної сотні на Майдані, тож отримаєте тепер батальйони чи дивізії, бо цей режим буде будь-що триматися при владі, а це значить буде багато втрат з нашої сторони.

Наш народ ніколи не вчиться на власній історії та на власних помилках, тому ми і маємо реінкарнацію старого режиму тільки в гіршій та жорстокішій формі. Люди прошу вас думайте головою не будьте стадними баранами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.