Деталі обстрілу кабінету генпрокурора Шокіна

03 листопада 2015, 01:33
Власник сторінки
журналист
0
607
Деталі обстрілу кабінету генпрокурора Шокіна
УНІАН

Вчора ввечері 2 листопада невідомі обстріляли робочий кабінет Генерального прокурора України Віктора Шокіна

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська. "Сьогодні, 2 листопада, близько десятої години вечора обстріляли робочий кабінет Генерального прокурора Віктора Шокіна. В цей момент у кабінеті йшла нарада керівника відомства з його підлеглими", - написала вона.

Спікер ГПУ запевняє, що, внаслідок обстрілу жертв і постраждалих немає. За даними інтернет-видань по кабінету Шокіна стріляли з вулиці зі снайперської гвинтівки.

Досить дивним є збіг подій - обстріл кабінета генпрокурора та брифінг ГПУ, СБУ та ДФС щодо подробиць спецоперації у Дніпропетровську, затримання голови партії Укроп Геннадія Корбана та виклику на допит народних депутатів від Опозиційного блоку - Наталю Королевську, Олександра Вілкула, а Вадима Новинського до МВС.

Оперативно-слідча група Служби безпеки України вже на місці події. Обставини гучного інциденту встановлюються правоохоронцями.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политика,обстрел,генпрокурор,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.