Недопустимо рятівників часів Януковича

28 вересня 2015, 13:14
Власник сторінки
Народний депутат України VIII скликання
0
45
Недопустимо рятівників часів Януковича

Недопустимо рятівників часів Януковича

Я, домагатимусь люстрації в.о. начальника аварійно-рятувального загону спецпризначення Держслужби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Як стало відомо від активістів Полтавщини, Роман Кириленко за часів злочинної влади Януковича обіймав посаду начальника Головного управління ДСНС у Полтавській області. Більше того, ця особа активно залучалася колишнім очільником ДСНС С. Бочковським до корупційних схем. Це той самий Бочковський, якого арештували на засіданні уряду 25 березня 2015 р. Ми просимо перевірити інформацію про те, що Кириленко щомісяця відраховував Бочковському по 150 тис грн.

Відео із затриманням Бочковського: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.youtube.com/watch%3fv%3dKGEcPM-esoo

Нещодавно, під стінами Полтавської ОДА пройшов мітинг проти призначення на одну з керівних посад колишнього начальника управління ДСНС в Полтавській області Романа Кириленка, який очолював управління із 2011 по квітень 2015 року. На думку мітингувальників, дана особа підпадає під Закон України «Про очищення влади» та не повинна працювати в органах МНС.

Відео із зверненнями громадян до Кириленка: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.youtube.com/watch%3fv%3d-Jg94hrZGTk

Я, вимагаю ретельної перевірки щодо Романа Кириленка та обіцяю домагатися його звільнення у разі, якщо він підпадає під дію закону «Про очищення влади».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.