Кіровоградська РПЛ разом з громадою не пропустить «Опоблок» до Влади

05 вересня 2015, 16:00
Власник сторінки
0
52
Кіровоградська РПЛ разом з громадою не пропустить «Опоблок» до Влади

3 вересня в штабі Кіровоградської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка пролунав дзвінок від пересічних громадян

Вони заявили про розміщення на центральних вулицях Кіровограда, в парках, скверах наметів Опоблоку.  Інформаційні листівки, які розповсюджувалися в наметах, несли в собі антидержавницький, антиконституційний, сепаратистський зміст.

   Після прибуття на місце наших партійців ми зустрілися з іншими громадськими, патріотичними організаціями, які вивчали зміст даних друкованих матеріалів. Не заглиблюючись в юриспруденцію, але з юридичної точки зору, політичної точки зору, і точки зору, як громадянина країни, в якій на сьогодні йде війна, ми офіційно заявляємо про розхитування спокою жителів Кіровограда, яке свідомо було продумано в планах організаторів акції «За Мир та Стабільність».

  Найбільше в цій ситуації обурило і нас, і пересічних громадян, та нахабність, ті посмішки на вустах, з якими вони (регіонали) намагалися довести суспільству своє прагнення до Миру. Вони це: Опоблок, «Рідне місто», «Відродження», «Економічний розвиток».

  Від імені Радикальної Партії Олега Ляшка та патріотичної української опозиції, в яку ми сьогодні входимо, ми офіційно заявляємо про те, що в місті Кіровоград регіоналівська гідра ніколи, повторюємо ніколи, вже не підніме свою голову, якби їх не підтримував Порошенко.

  Саме тому вчора разом з патріотичними кіровоградцями ми проявили свою позицію по відношенню до внутрішніх ворогів нашої держави, які причетні до війни, які створили цю війну, і які сьогодні піаряться на цій війні. Розуміючи, усвідомлюючи той факт, що знаходячись сьогодні в опозиції до влади, яка підтримує «восстание из мертвых» регіоналів, ми закликаємо всі патріотичні сили міста Кіровоград, всі громадські організації, волонтерські організації, студентські організації, всіх патріотів нашого міста, від малого до великого, об’єднатися в один потужний, кіровоградський, патріотичний кулак і не дати жодному регіоналівському недобитку, чи то пройти, чи то проповзти навіть в депутати сільської ради.

    З повагою до кожного свідомого патріота нашого міста актив Кіровоградської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.