В Кіровограді йде активне спалювання та випаровування отруйних речовин

03 вересня 2015, 14:52
Власник сторінки
0
49
В Кіровограді йде активне спалювання та випаровування отруйних речовин

Сьогодні вже направили звернення з Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи від народного депутата Ленського

Lо якого я звернувся, як помічник і доніс ту ситуацію, з якою зіштовхнулися мешканці Кіровоградського регіону.

У с.Аджамці Кіровоградського району Кіровоградської області підприємство, яке має ліцензію на знищення та утилізацію лікарських препаратів, шкідливих хімічних речовин грубо порушує технологічний процес та регламент. Йде спалювання та випаровування отруйних речовин, які не просто шкодить здоров'ю людини і оточуючому середовищу, а вбивають усе живе. Це, зокрема: сірка, фосфор, фосген, оксиди вулицю, діоксини, ртуть.

Направили звернення з проханням розібратись у ситуації та вжити невідкладних заходів, адже якщо проблема поводження з хімічними речовинами, наприклад пестицидами та агрохімікатами під час їх внесення, набула загально національного масштабу, то спалювання "хімії" може призвести до спалаху цілого букету захворювань і мати жахливі наслідки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.