В.о. мера Житомира – латентний регіонал?

26 серпня 2015, 18:35
Власник сторінки
социолог
1
478
В.о. мера Житомира – латентний регіонал?
У в.о. мера Житомира не залишилось інших варіантів, як обрати в союзники екс-регіоналів

"Батьківщина" кинула в.о. міського голови Житомира Любов Цимбалюк і примкнула до проекту Партії Регіонів "Наш край"

В Житомирі склалась унікальна ситуація: діючий керівник міста – в.о. міського голови Любов Цимбалюк, ніяк не може визначитись у який політичний колір пофарбуватись перед виборами. Якщо з більшістю претендентів все зрозуміло, то Любов Володимирівна, як мавпа з окулярами – все міряє та міряє. І партію Ляшка приміряла, і «Батьківщину». Але у «Батьківщині» вирішили висунути свого місцевого партійного лідера Чубатенка. Тому «тьотя Люба» змушена шукати іншу тусовку. І знайшла.

Вибір, який зробила Любов Цимбалюк, здивує навіть її заклятих противників – в.о. міського голови примудрилась вляпатись в проект Партії Регіонів і буде боротись за крісло мера міста від новоствореної партії «Наш край». Офіційної заяви ще не було, але лідер цього політичного проекту – екс-регіонал Антон Кіссе днями, коли коментував новину про те, що до їхньої партії приєднались 9 міських голів, обмовився, що тривають переговори керівником Житомира, яка, швидше за все, стане десятим членом цієї компанії.

Прикметно, що майже одночасно в Житомирі з’явились борди партії «Наш край», яка хоч і подається як «нова політична сила», але і графічний стиль, і біографія її лідерів видають регіоналівську сутність.

Хтось скаже «Не може бути! Цимбалюк же була в «Батьківщині»! Але навіть курка, загнана в глухий кут, змушена буде або навчитись літати, або померти безславно і стати шніцелем. А відійти від владного корита пані Цимбалюк не хоче, тому й змушена прогнутись під таких діячів як Антон Кіссе (член ПР до 2014 року), Олександр Фельдман (теж, між іншим, колишній БЮТівець, який у 2011 році переметнувся у ПР), Юрій Гранатуров (як і решта, член ПР до 2014 року).

Єдиною надією Цимбалюк є те, що необізнані мешканці Житомира не пов’яжуть партію «Наш край» з Патрією Регіонів. Інакше на «тьоту Любу» чекає подорож у політичне небуття.

І наостанок (для інформаії): колишні регіонали наплодили аж чотири політичні сили, які підуть на вибори. Це «Опозщиійний блок», про який всім все зрозуміло, і ще три «приховані» партійні проекти регіоналів – «Наш край», «Відродження» та «Воля народу».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Житомир,местные выборы,городской совет,политика,новости житомира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.