Як "Ударівці" чи ударники бандитизму розкрадають разом з регіоналами Жмеринський

02 серпня 2015, 20:24
Власник сторінки
0
1938

"Братва" з Удару розкрадає разом з регіоналами Жмеринський район.

Сама родом з Жмеринського району, Вінницької області. Виїхала до Києва багато років тому. Приїзджаю до батьків в рідне село і чую, що все було погано при Януковичі, а зараз стає ще гірше. "Це все Майдан винен. Всяку мішуру повиносив до владних корит". Я і мої діти були на Майдані, питаю: "До чого тут Майдан?". І тут батько розказує, що річку в якій я плавала все своє дитинство і пасовище, де з дівчатами пасла корів, приватизували і захопили люди голови Жмеринської РДА Легедзи. Питаю як так? Що сталося? Питала людей з сільськох ради. "Краще не розпитуй бо приїдуть хлопці "Прокурора" чи Борща" і мало не покажиться". Ну думаю мало чим лякали, спробую взнати правду. Мій однокласник працює в районі в міліції. Питаю: "Це правда про землю і воду в Жмеринському районі. І хто такі "Борщ" і "Прокурор"?". Так, каже, тут в районі як був при Януковичі бардак і керували бандити, так і при Порошенку керують ті самі, тільки ще на більше замахнулись. Головою Жмеринської райадміністрації при Януковичі був "Бублік", і "Прокурор", "Борщ", "Кран" вирішквали разом всі питання по району. Братва справно збирала данину з фермерів. Розбирали собі землю. Дерибанили бюджет. Брали по 30% відката на кожному бюджетному замовлені. Весь район був в шоці коли братки обнімались на сходах райадміністрації по всім канонам кримінальних груп. А прийшов Майдан. І вони на час відійшли. Але з'явився новий голова району. Кличка з буйних 90-х - "Боксьор" Олег Легедза. Креатура нардепа Генадія Ткачука(Блок Кличка "Удар"). До сьогодні "Боксьор" є депутатом Вінницької міської ради. 
Довго притирався і приглядався до району. Кажуть - на роботу з'являється деколи. Сам з Одеської області. Про район знає рівно стільки скільки йому вносять у вуха. І ось в голові "регіоналівської братви" з'явився план. План і інші справи об'єднав "Боксьора" з "Прокурором", "Борщом", "Краном". Вони вирішили прибрати до власних рук землю(пасовища, невикористані паї), всі ставки та озера району. Почали збирати. Схема геніальна. Створили якесь сільське, навіть не районне комунальне підприємство де все залежить від депутатів району, а сільське комунальне підприємство, де можна залякатизвичайних сільських людей, і під нього силою і погрозами заводять всю землю і воду. Мій однокласник не знає. як воно називається, але формально воно зареєстровано в Кармалюковому Жмеринського району. Каже до 6 тис гектарів землі зібрали та до 25  ставків з більше як 600 га води. Там вже ходять "смотрящі". Відганяють людей від берега. Головне, що п'яний сільський голова хвалився, що без гроша район під себе підім'яв. І що комунальне де немає і 1000 грн. буде обробляти цю всю землю? А найстрашніше, що є вже задумка переуступити право оренди одній київській чи то одеській фірмі. Договора оренди на 50 років. Так, що не зміг обіббрати Янукович - "Боксьор" з "братвою" підгріб. Я кажу, а як СБУ, Прокуратура? Каже всі куплені і залякані. Прокурор Семенюк в долі. Як же так вийшло, що славний район Жмеринський повністю керований бандитами? А каже, ніби налякалися Майдану, а далі зрозуміли, що можна ще далі зайти. Питаю, пробували впиратися, так, але хлопці "Прокурора" чи Борща", з бітами швиденько розбираються з незгідними. Не один десяток буйний був побитий і знівечений з 2012 року, з часів Бубліка. Ці самі "братки" і тітушок на Київ збирали. Тому і тиша. А ще "Боксьор" каже, що в нього "криша" - депутат "Ткачук". А ще навіть декілька разів прикривався прізвищем "Гройсман". Чи знає про це Гройсман? Здається молодий і порядний політик. Навів порядок у Вінниці. А оточення прикривається ним і творить "беспрєдєл". Не розумію, куди дивиться голова Вінницької адміністрації Коровій, кажуть він порядна людина. Куди дивиться СБУ, Генеральна Прокуратура, той Аваков? Невже потрібно Порошенко на передодні виборів до місцевих рад скандал, де голова районної адміністрації відібрав у громад останнє - землю і воду? І ще говорить, що хоче віддати владу громадам. Люди, схаменіться, не дайте придбати до рук "БРАТВИ" землю району і громад.  Журналісти розпитайте про цей жах і не дайте розікрасти район. Розкажіть правду. А для влади це екзамен, чи справді вона змінилась. Чи даремно я і мої діти стояли на Майдані? Чи зможу я приїхавши до рідного села буду масти доступ до річки чи козацьких курганів. Прошу ще раз - розберіться. 

Не вірите, перепитайте, передзвоніть в Жмеринку і запитайте хто керує районом і хто такі: "Боксьор", "Борщ", "Кран", "Юра Прокурор", "Бублік".

"Боксьор" - Легеза Олег Вячеславович - Голова Жмеринської районної державної адміністрації. Депутат Вінницької міської ради від партії Удар(http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://vn.20minut.ua/Podii/zamist-gennadiya-tkachuka-u-miskradi-pratsyuvatime-oleg-legeza-10256746.html)

"Борщ" - Стемповський Андрій Миколайович − депутат районної ради по багатомандатному виборчому округу від Жмеринської районної організації Партії регіонів.

"Кран" - Крайнік Дмитро Якович − депутат районної ради по Кармалюківському одномандатному мажоритарному виборчому округу №7 від Жмеринської районної організації Партії регіонів.

"Прокурор" - Світлак Юрій Степанович − депутат районної ради по Носковецькому одномандатному мажоритарному виборчому округу №16 від Жмеринської районної організації Партії регіонів.

"Бублік" - Твердохліб Юрій Михайлович − депутат районної ради по Станіславчицькому одномандатному мажоритарному виборчому округу №24 від Жмеринської районної організації Партії регіонів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.