В чому парадокс виборів на окупованих територіях?

10 липня 2015, 20:30
Власник сторінки
0
83

Хто дасть такій людині гарантію недоторканості? Ми повинні розуміти, що ніколи Росія і самопроголошені "республіки" не допустять української присутності в містах Луганськ, Донецьк




Нікуди не ділися банди найманців, російські спецпризначенці, структури на зразок МГБ "ЛНР"-"ДНР", військові поліція та жандармерія, себто весь силовий блок їх самопроголошених республік. І покажіть мені людину, яка буде голосувати проти них, навіть більше - буде балотуватися? Хто дасть такій людині гарантію недоторканості? Ми повинні розуміти, що ніколи Росія і самопроголошені "республіки" не допустять української присутності в містах Луганськ, Донецьк та інших. Навіть якщо вони погодяться на поновлення діх українського радіо і ТБ та на присутність українських спостерігачів - це не буде вільне волевиявлення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.