Чому в Україні так багато політичних партій

05 липня 2015, 12:57
Власник сторінки
начинающий политик
0
298
Чому в Україні так багато політичних партій

Думка одного політика-початківця

Одного разу я розмовляв зі своїм знайомим, та намагався розповісти білше про політичну партію "Республіка". Цікаво, що він сприйняв це дуже скептично, мовляв: я не є членом жодної політичної партії, а голосувати буду за ту, в яку буду вірити, або близько знаходитись до її функціонерів.
І так друзі - це не правильно. Я впевнений, що кожна людина, що досягнула 18-ного віку повинна визначити своє місце в політичному контурі держави, і зараз я кажу не про вподобання партії, а про політичний курс, ідеологію, програму. На мою думку, через те, що люди не усвідомлюють важливості самовизначення в політичному полі держави, в Україні стільки проблем, та погодтесь всі вони , здебільшого, у політичній площині. 
Дайте свободу підприємцям і в них не буде проблем, не обмежуйте свободу слова - і ЗМІ будуть вільними і без маніпуляцій, не використовуйте державу в своїх інтересах - і держава буде розвиватись. Так от друзі, всі ці речі робляться із владних кабінетів, ВРУ, АП тощо.
А чому так? Відповідь проста, як і все в цьому світі геніальне - люди не уособлюють себе з політичними процесами! Треба обрати політичну ідеологію, програму, курс - і бути її прихильником, і дуже важливо публічно про це говорити, я не маю на увазі приймати участь в ток-шоу, у виборах, я про прості речі: такі як при розмові з друзями вказувати на свою позицію, так ми зможемо отримати відповідального виборця, тоді політичні проекти стануть не ефективними, і тим самим втратять свою актуальність і привабливість, на арену видуть довгострокові програми та ідеології, і повірте їх буде значно менше, а ніж зараз партій (на сьогодніщній день 242 http://www.drsu.gov.ua/party), тоді людям буде на багато легше орієнтуватись в політичному просторі Україні.
Ось така моя думка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.