Ляшко ще спить, а Юля вже протерла очі.

17 червня 2015, 08:44
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
166

Тимошенко допіарилась до того, що «будь-які заяви влади про те, що тарифи не будуть знижені, це злочин проти кожного українця, кожної людини, яка очікує від нової вдади справедливості.

     Поки «радикали» зациклені на відставці Гонтарєвої та Шокіна, «Батьківщина» вже розпочала передвиборчий піар. Так, на початку червня на проспекті Перемоги, зі сторони входу на Чернігівський центральний ринок, установлено намет білосердечних, в якому бажаючим роздають пачками газети-агітки «Батьківщна» - Чернігів» та «Чернігівщина – «голос батьківщини». Суттєвої різниці між ними нема.  Наведу типові назви деяких статей: «Чому тариф на газ грабіжницький», «Адмінреформа – це кіт у мішку», «Програма «батьківщини» - приклад для наслідування», «Ветеранам – сертифікати на ліки» і т. п....

    Висновок від прочитаних газет невтішний: все позитивне, що відбувається на Чернігівщині – це здобуток «Батьківщини», все негативне – від влади. Не менш «цікава»  рубрика «Вісті з районів»:  «На Прилуччині член бюро міської парторганізації ВО «Батьківщина» намалював портрет народного депутата України Надії Савченко і розмістив його на російських мистецьких сайтах»...

    Тимошенко допіарилась до того,  що «будь-які заяви влади про те, що тарифи не будуть знижені, це злочин проти кожного українця, кожної людини, яка очікує від нової вдади справедливості» (щось я не чув заяв  від влади, що тарифи не будуть знижені), добре знаючи при цьому, що найбезпечніша брехня – це трохи викривлена правда. Невже виборці дозволили їй пролізти до парламенту, щоб вона тільки сипала нам сіль на рани, розповідаючи про те, що всім відомо – корупцію, підняття тарифів, голопуючі ціни,  мізерні пенсії й зарплати, значну інфляцію, податки на оборону? Ми ж не у відомчу  профспілку її обирали, а у владу, тож і поводься достойно і відповідально.

    А чому  Прем’єр Тмошенко  не апелювала до людей, до депутатів, до міністрів, не поцікавилася їх згодою, коли в січні 2009-го, ігноруючи Президента, обманним шляхом заставила Дубину підписати грабіжницьку для народу газову угоду з ворогом України Путіним?  Чому ні один депутат БЮТ не осудив ту кабальну газову угоду? Та майже половина з них самообрались маніпулятивним шляхом до нинішнього парламенту і роблять вигляд, що борються» з корупцією. Не вірю! Та й результатів цієї «боротьби» не видно.

    Чому на протязі років ВО «Батьківщина» в негласному зговорі з ПР, КПУ та «Свободою» займалися в парламенті тільки лобізмом, популізмом та тупим, зухвалим  міжпартійним протистоянням, розколюючи на догоду Путіну суспільство, грабуючи державу, розвалюючи  Міністерство збройних сил України?...Відхаркуємо й досі.

   А народний депутат 6-7 скликань, голова обласної партрорганізації ВО «Батьківщина» Валерій Дубіль, рекомендує спочатку поїхати по селам і спитати в людей згоди на проведення адмістративної реформи. Уявіть собі, щоб Прем’єр - міністр Російської імперії Столипін їздив по селам і хуторам для консультації в необхідності проведення реформування  села. Та він  на протязі 1906 року розігнав дві корумповані, популістські Державні Думи! І тільки Третя Дума підтримала його епохальні проекти  перетворення сільського укладу життя, що стало локомотивом небувалого розвитку всієї економіки Російської імперії. А чи зміг би втілити в життя реформи Бальцерович, якби звертав увагу на шалений спротив демагогів з різних партій та потратив час на консультації з мешканцями польсьих сіл?  Ніколи!

    Та недалекий політик-демагог Дубіль пропонує заговорити цей процес. Мета – похоронити край необхідну адмінреформу, як це зробили у 2005-2006 депутати - олігархи та чиновники - корупціонери різних мастей. Переконаний, що депутати олігархічної ВО «Батьківщини» будуть вставляти різні палки в колеса адмінреформи ще й тому,  що вона  протирічить шовіністичним бажанням Путіна нав’язати Україні проімперську реформу.

    Згадав, як понад вісім  років тому, на цьому місці, в таких же наметах,  «Батьківщина» повчала  «боротися за справедливість, бо вона є», обіцяла подолати корупцію, забезпечити європейські пенсії і зарплати, зняти недоторканість з депутатів і суддів, повернути  людям заощадження. Тоді  мешканці Чернігова, виходячи з ринку, особливо жінки, масово брали агітки з портретом «газової принцеси». Нині більшість людей  проходять, не звертаючи уваги, а деякі навіть плюються... Революція гідності продовжується!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.